Papirfly

God mandag! I går var en sånn dag hvor vinden bare blåste og jeg bare fulgte med.

Hadde bare én plan, sent på kvelden. Brukte formiddagen (og skydekket) på å vaske leiligheta, og løp ut så fort sola kom frem og la meg til å lese. Så kom en av pensjonistene (naboene) og spurte om jeg ville ha noe grillmat om en halvtimes tid, jatakk sa jeg, og så dro han i butikken for å handle. Kom tilbake igjen, og begynte å styre og stelle, og «Kunne dronningen nå ha tenkt seg litt grillmat og et glass med øl?» og jeg så på han og smilte et smil som ble sittende fast de neste 30 minuttene. TENK AT JEG BOR HER!

Vi grillet, pensjonistene og jeg, løste verdensproblemer, tok noen øl og så kom venninna mi og dro meg med på blomsterhandel, og så nøt vi livet på verandaen hennes noen timer før jeg dro hjem og plantet mens jeg ventet på besøk.

Det er DETTE jeg savnet så fælt som student. Det å kunne la livet bare skje uten å få dårlig samvittighet for ikke å lese, lese, lese. Studenter: hold ut. Det er verdt strevet, jeg lover.

14 kommentarer

 1. Sjokoladepiken

  Åh – takk!
  Jeg leverer masteren om en måned, og jeg gleder meg sånn til livet etterpå 😀

  1. supermarie

   Lykke til med innspurten! <3

 2. Høres ut som en virkelig fin dag!
  Håpe du får flere av disse hele uken 🙂

  1. supermarie

   Åå, takk! <3 Håper du også får en fin uke!

 3. Synøve

  Aaaah, gleder meg til flere sånne dager! Jeg leverte bachelor idag (i stedet for imorgen), og feirer med strandtur imorgen og Moss-tur på onsdag! Livet leker! (fram til jeg må lese til siste eksamen…)

  Tips til en trivelig kafe/sted med uteservering i Moss?

  1. supermarie

   Åh, GRATULERER MED GJENNOMFØRT! Herregud, den følelsen er magisk <3 Dra på mikrobryggeriet! Eller farbror melker (troor det skal være sitteplasser ute der?) eller Peppes pizza. Mine topp tre, hvert fall!

  2. Hvis dere vil litt ut av sentrum/gå en tur, så er området på Alby (med galleri/kafé F15 og den berømte Alby-kringla) veldig fint!
   Litt mer sentralt er Onkel Blå som ligger like ved kirken/lekeplassen nede i sentrum.
   Eller så er Peppes (den som ligger ved kanalen) og Mikrobryggereiet (Møllebyen) som Marie nevner superkoselige steder!

   1. supermarie

    Åh ja, Alby <333 Onkel Blå hat ikke jeg sjekket ut enda – den skal jeg prøve en dag! Takk for tipsene dine!

 4. Hvilken bok er det du leser?

  1. supermarie

   Dødevaskeren (sponset av Aschehoug) – liker den så langt!

 5. Har siste (og største, uææh) eksamen på hele studiet om tre uker. Herregud, så godt det skal bli å bli ferdig!

  1. supermarie

   LYKKE TIL!

 6. Kamilla

  Ååh, som jeg lengter etter det livet! Bare ett år igjen av bachelor

  Håper du få enda flere sånne dager!

  1. supermarie

   Det kommer til å gå så fort og bli så magisk <3 Lykke til med innspurten! Tusen takk! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *