Kapittel 4 av 12: april

Aprilsnarr, tenkte jeg da flybilletten hjem fra Italia viste 1. april, men det var ingen narr – jeg kom hjem fra Genova, og fortsatte måneden direkte til Bergen med håndballgutta og Gjensidige Cup, og århundrets forkjølelse, før jeg fikk en uke hjemme og så var det en uke i Oslo med Norsk Militær Tattoo og plaza som mitt nye hjem.

Ga ut andre episode av podcasten «Møterommet», om rekruttering og arbeidslivet og jeg spurte om det er plass til oss introverte der, begynte å lage mat som ikke bare er på boks igjen, og gikk en del lange kveldsturer med bestevenninna, på Jeløya, og jeg startet den årlige joggesesongen min. Ble litt lykkeligere fordi VÅR, sol og litt til fordi sommerfugler, og straks er det mai – min eneste rolige måned før alle reisene mine faller som dominobrikker fra første juni og gjennom hele sommeren.

April? Fin.

Hvordan var din april?

3 kommentarer

  1. Min april kan oppsummeres ganske kjapt og greit med et ord: sykemeldt. Så april har vært slitsom, jeg har hatt vondt og jeg tror kanskje jeg tar tatt/fått mer smertestillende av ymse slag i april enn jeg har gjort hele livet ellers. Men nå satser jeg på at smertene begynner å bli borte og at jeg er ferdig med å være sykemeldt snart 🙂

    1. supermarie

      Så leit å lese 🙁 Håper mai blir bedre for deg <3

      1. Ja, mai blir nok bedre 🙂 er friskmeldt til mandag, og fra da av har jeg virkelig ingen planer om å bli syk igjen med det første (ikke at man egentlig kan planlegge sånt men) 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *