Som om jeg ikke har hatter nok fra før av

L Ø R D A G!

Den helgen her har vært skikkelig etterlengtet, jeg har ikke hatt helg på to uker fordi jobb og militæret, så planene mine er lik null. Fra i går til i dag har jeg hatt hun med foten på besøk – sjukt godt å se henne igjen – og i dag har jeg bare løpt meg en tur (hør på meg nå a, «bare», som om det ikke krevde all viljestyrke kroppen min klarte å produsere, bare det å komme seg i joggeskoa) og snakket med pensjonistene.

Styrelederen har visst sett ut meg (!) som arvtakeren av tronen, om to år, og min første reaksjon var «HAHAHA, kjenner du meg i det hele tatt???» for jeg eier jo ikke sans for økonomi, jeg har langt i fra en klar og tydelig stemme – i dobbel forstand – og det å skulle lede noe som helst? Jeg er en «doer», ikke en «leader». Og jeg er relativt konfliktsky. Men det er vel derfor jeg innerst inne vet at jeg kommer til å stille til valg óg, fordi det er en utfordring jeg hadde hatt så VILT godt av å ta, og det er en tillitserklæring jeg nesten blir rørt av, pluss at det sikkert ser fett ut på CV’en. Styreleder, liksom. OG, kanskje den viktigste grunnen: jeg. klarer. ikke. å. si. nei.

Nå skal jeg hive i meg et par rundstykker og finne ut hva kvelden bringer.

Hva med ‘ræ sjæl? Gjør du noe gøy i helga?

2 kommentarer

 1. Solfrid

  Haha, «bare». Bra då!
  Ledergreier er noko av det skumlaste eg kan tenkje meg, men det er som du seier, sikkert noko ein har veldig godt av! Tenkjer det er eit greit sprang å ta ledervervet med ein gong då! Enn sit du i styret no?
  Eg syntest eg var tøff som sa ja til å vere varamedlem i eit lite lokalt folkemusikklag, haha.
  Har vore på langeleiksamling i dag. Lært om ei som spelte langeleik for sånn 60++ år sidan. Borneborn av henne hadde med langeleiken hennar som er 117 år gamal!! Då gjekk det litt opp for meg kva for tradisjon eg driv på med, veldig moro!

  1. supermarie

   Ja, enig, haha. Nei, sitter ikke i styret – har bare vært på ett fellesmøte med borettslaget, faktisk. Så det blir en stor overgang, i så fall! Ja, herlighet, det er tøft nok det – jeg har ikke engang turt å være vara noe steed. Haha! Ååh, så gøy! <3 Høres ut som en bra lørdag 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *