Jeg husker ikke

«Har du hatt en bra dag på jobb?»

Jeg så på han, han hadde blikket festet på veien og hørte på mens jeg la ut om dagen min, «..men det er ålreit med møter, dagen går liksom så mye fortere da», sa jeg, og spørsmålet betydde mer enn han la i det, for der satt jeg plutselig med et menneske som lurer på hvordan dagen min har vært, og jeg kan ikke huske sist noen spurte meg om det.

Jeg kan ikke huske sist noen fikk meg til å føle at jeg er en prioritet, men der satt du og spurte om planene mine på en lørdag, og jeg er det første mennesket du vil treffe når du kommer hjem igjen.

Jeg kan ikke huske sist noen ikke følte at stillheten jeg kommer med fungerer som en giftig gass, men stillheten din møtte stillheten min og ingen sa et ord på en stund, og det var plutselig helt greit.

Og det er ikke fordi jeg har hukommelsestap, det at jeg ikke husker. Det har bare aldri skjedd.

Før nå.

2 kommentarer

  1. Åå koselig!

  2. Linn-Elisabeth Halvorsen

    Hjertet mitt bobler over!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *