Dickpic-anmeldelsen

God morgen! Egentlig ikke, for jeg er helt ødelagt, så uakseptabelt trøtt og sliten, men det går seg vel til med x antall kaffe og trening etter jobb.

I går kveld kom jeg hjem til brev fra politiet, svar på én av anmeldelsene jeg leverte i høst, anmeldelsen av en av de mange idiotene som har sendt av gårde kjønnsorganet sitt til meg via Snapchat. Henlagt. Som forventet.

Men jeg er fornøyd allikevel.

Anmeldelsene førte til at avsenderne ble kontaktet av politiet, og forhåpentligvis fikk seg et støkk som de lærer av. De førte også med seg x antall medieoppslag – det ble satt på dagsorden i både nettaviser og på VG sin Snapchat, og jeg håper håper håper mange fikk med seg budskapet om at dickpics faktisk er straffbart, at det er en forbanna uting og at ingen ønsker å se på herligheten din uten å ha samtykket til det på forhånd. Jeg har ikke mottatt noen siden anmeldelsessirkuset, bank i bordet, og jeg håper det fortsetter sånn – både for min del, og for andres.

Her om dagen fikk jeg en melding fra ei som har opplevd det samme – noe som satt i gang et psykisk helvete som hun enda sliter med, flere år etterpå. Det lille bildet ditt av penis kan være den siste dråpen som treffer et beger som allerede er i ferd med å renne over, du aner INGENTING om mottakeren og deres historie. Bare… Drit i det. Spar showet til noen som har bedt om det, og la oss andre leve livet lykkelig uviten om hvordan du ser ut nedentil.

På forhånd takk og farvel.

2 kommentarer

  1. Solfrid

    Kjedeleg med henleggelse, men hadde kanskje ikkje forventa anna.
    Uansett godt, som du seie, at det blei satt ordentleg på dagsorden og at dei kanskje (forhåpentlegvis!) har lært! Godt jobba!

    1. supermarie

      Nei, regnet med det. Men ja – det kom noe annet godt ut av det! Takk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *