Bildedryss fra uken som gikk

Noen flere glimt fra uken som gikk – Norsk Militær Tattoo 2018.

Jeg har sett min egen MyStory på Snapchat (@superbrud) om igjen og om igjen hvert ledige minutt, lagt til alle tilgjengelige sanger og marsjer på spillelista på Spotify for å kunne drømme meg tilbake, sniktittet på hvordan det går med en Instagram-konto jeg ikke lenger har ansvar for og er generelt litt følelsesmessig hangover, som jeg alltid blir etter en reise eller en stor opplevelse med fine folk. Jeg skal ikke gnåle mer om det til dere; hvis dere vil lese alle innleggene jeg har skrevet om uka kan dere trykke her for å komme til NMT-bloggen.

I dag skulle jeg egentlig trene etter jobb, men jeg prioriterte sofaen, og det er ikke ofte jeg gjør på en mandag – tabata på starten av hver uke har blitt et hellig rituale, men det har gått så i ett i det siste at hjelp, og tiden fremover er ikke noe mindre hektisk, så jeg tar de pausene jeg kan få mellom slaga. Nå skal jeg koble av med de siste episodene av Heimebane (NRK) og Designated Survivor (Netflix), vedder en lusen femmer på at jeg sovner før introen har rukket å spille ferdig, lol.

Hva gjør du i kveld?

2 kommentarer

 1. Solfrid

  Alle dei blå luane, så fint!
  Han i uniform som er med hjå Jan Thomas, er det broren? Dei ligna!!

  Heimebane er så braa!
  Eg har faktisk trent! Kom meg ut sjølv om eg ikkje hadde kjempelyst og følte meg folkeredd (lite lokalt treningssenter), overlevde sjølv om det var to gutar der jo. Kem sku trudd. Høh.

  1. supermarie

   Jaa, veteranene <3 Nei, de er kamerater bare, det er Michael i P4! Åh elskerrr Heimebane, ble så glad da jeg hørte at det kommer en sesong til! Så flink du er 😀 Jeg tok igjen dagens trening med en gåtur istedet, får være godt nok idag :))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *