I finstasen

Jeg kommer simpelthen ikke over at uniformen fra rekrutten fortsatt passer. ÅTTE ÅR. Jeg har bokstavelig talt spist meg jorda rundt i mellomtiden, og trening har ikke akkurat vært førstepri de siste 2920 dagene, allikevel satt den som et skudd. Shoutout til mamma og pappa!

I dag er jeg altså i finstasen, det er generalprøve på Norsk Militær Tattoo om en time – full gjennomkjøring av showet, uten publikum. Jeg gleder meg skikkelig! For jeg har sett alle bruddstykkene, når de har trent hver for seg, og når alt settes sammen er det nødt til å bli et mesterstykke.

Nå skal jeg ta en runde backstage og sjekke ståa. Vi skrives senere!

4 kommentarer

 1. Solfrid

  Den er jaggu meg kledeleg óg!
  Uniformar er ganske fint eigentleg (winkwink lizm, ehe).

  1. supermarie

   Takk! Føler meg fin sjæl! Haha

 2. Ann-Iren og Rolf Edvardsen

  Så flott du er!

  1. supermarie

   Tusen takk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *