Mitt andre liv

NORSK MILITÆR TATTOO 2018

Jeg løper rundt med store øyne og bredt smil og forteller meg selv hvert femte minutt hvor jeg er og hva det er jeg driver med. For det er liksom for stort og stas til å ta innover seg, sånn uten at jeg virkelig går inn for det.

Jeg flyttet inn på et hotellrom i hovedstaden i går, møtte de andre i kommunikasjonsteamet til NMT, og forberedte meg på resten av uken. Satt opp bloggen jeg skal skrive på og la en timeplan for hvor jeg skal være når, og den uka her kommer til å gå så fort at jeg knapt rekker å blunke før jeg står der på andre siden, mandag igjen, i sivilt, og klør meg i hodet og lurer på hva det var som egentlig skjedde?

Før jeg dro hjemmefra styret og stresset jeg så fælt med å finne antrekk til en mottakelse jeg skal være med på nærmere helgen; kort kjole, lang kjole, HVA ER REGLENE, og da jeg kom i går fikk jeg plutselig vite at jeg kan gå i den gamle penuniformen til Luftforsvaret, så da var det bare å hive seg på toget tilbake til Moss og hente den, og i dag var jeg innom FUNIF (Forsvarets uniformsutsalg) og kjøpte fenrik-stjerner og ny fugl til lua (den gamle hadde jo gulnet fullstendig), og nå gleder jeg meg til å sprade rundt i den igjen! Seks år siden sist, jeg håper den fortsatt passer, jeg får prøve den etterpå.

Ellers i dag har jeg fulgt paraden som gikk gjennom Karl Johan (les tankene mine om den her), og sett på ulike tropper øve i spektrum. Det ER så stilig å se på, og jeg gleder meg vilt til selve showet! Og til resten av uka.

Jeg gleder meg veldig, sånn generelt, egentlig. Livet er gøy!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *