Alle aprilene

Det er rart hvordan ting forandrer seg fra år til år, ass. Hvert fall når jeg går så systematisk gjennom en måned som det her. Lurer på hvordan april 2019 ser ut. Men DEN TID DEN SORG, og mens vi venter på dét – her er mine åtte siste april’er:

April 2018: ferdig utdanna, fast jobb, tusen baller i luften, et hjerte som slår litt ekstra fort en gang i uken, og vilt mye å se frem til

April 2017: katten min døde, innspurt på bachelorgraden, fortsatt et sløret blikk på verden etter at min egen brast ved årsskiftet, jobbet uten lønn og levde så billig jeg bare klarte og gikk mot min første vår og sommer som singel på 10 føkkings år

April 2016: bodde i Oslo, trente på Elixia, begynte å bli lagt merke til av omverdenen, som Snapchat-stjernen til Gjensidige

SatsElixia

April 2015: var i Mexico, entret dørene hos Gjensidige for aller første gang, med adgangskort og et internship i hånden

April 2014: pendlet fra barndomshjemmet i Fredrikstad, inn til jobben som digital markedsfører i Oslo, bestemte meg for å flytte til hovedstaden for å slippe å reise den lange veien, og for å studere etterhvert. Var på Norgesturné med Narvesen sin New Day-kampanje, og pusset opp etasjen min i barndomshjemmet

April 2013: Hadde akkurat kommet hjem fra verdensreia, reisehangover af, fikk jobb som Expedias Norgesambassadør og dro til Brighton på reisebloggkonferanse, ante ikke hva jeg skulle gjøre med livet mitt, fløt rundt på alt som måtte dukke opp av jobb og muligheter og ringte og reiste rundt for å ta opp tråden med hele nettverket mitt – i jakten på… hva som helst?

April 2012: var grenader i Luftforsvaret, tok grunnkurs lederskap i Heimevernet og ble sersjant, jobbet med Norsk militær luftmakt 100 år og surret noe fryktelig på kjærlighetsfronten. Surfet på min første sofa – som oppvarming til verdensreisa – hos Ida i Paris

April 2011: var fryktelig forelska på en fryktelig vond måte, ble 2. årslærling innen mediegrafikerfaget i Luftforsvaret, var på tur med danskebåten

April 2010: var på rekruttskolen, fortsatt i et forhold med mannekjøtt (tiss i bånd!) og 19 år og verdensmester

Det var alle aprilene bloggarkivet hadde å by på! Hvor mange av dem har du fulgt meg gjennom? <3

20 kommentarer

 1. Elisabeth

  Jeg tror april 2011 er første aprilen jeg fulgte deg på bloggen. Jeg kan ihvertfall huske helt tilbake til da, men jeg tror ikke jeg kan huske april 2010 🙂

  1. supermarie

   Shit, syv år. Takk for at du fortsatt henger på! <3

 2. Tror jeg har vært her helt siden den første aprilen faktisk, 8 år har gått fort men herregud så gøy det har vært å følge deg!

  1. supermarie

   Nei, så gøy! <3 Ja, herlighet – altfor fort. Tusen takk for at du fortsatt er her!

 3. Solfrid

  For eit fint innlegg!
  Trur eg har hengt her sidan 2011-ish, har eleeendig hukommelse, men det var mens du endå var i grønt i alle fall. Mange år, shit! Ikkje så rart då, men shit, haha. <3

  1. supermarie

   Ja, det er helt sprøtt – kommer ikke over at det er ÅTTE år siden jeg dro i militæret. Haha! Takk for at du er her, Solfrid <3

 4. Alle trur eg, sjukt. Men gøy da!

  1. supermarie

   Ææ shit! Så gøy! Takk for at du holder ut <3

 5. Susanne

  Trodde ikke jeg hadde fulgt deg så lenge, men ser nå at jeg har fått med meg alle aprilene! Begynte å følge deg fordi jeg snart skulle på rekruttskolen selv 🙂

  1. supermarie

   Noe så hyggelig <3 Takk for at du fortsatt henger rundt! Rekrutten, ass. Tider!

 6. Annemarie

  Fulgt deg gjennom alle aprilene, og før det og! Sykt å tenke på at jeg har fulgt livet til en jeg ikke kjenner så lenge, men nå føler jeg nesten jeg kjenner deg, så da må jeg jo bare fortsette å følge med 🙂

  1. supermarie

   Åh, tenk det <3 Takk for at du følger!

 7. Jeg tror jaggu jeg har fått med meg alle jeg!! Og det har vært en morsom, lærerik og innimellom en veldig refleksjonsfremkallende (er det egentlig et ord??) reise.
  Tusen takk, Marie!

  1. supermarie

   Hurra! Så hyggelig å høre. Tusen takk for gode ord! Og for at du henger her fremdeles!

 8. Ada Emilie

  Jeg tror jeg har vært her siden 2011, men helt sikker på at jeg fikk med meg april 2012. Rart egentlig. Du er jo en vilt fremmed, men samtidig ikke!

  1. supermarie

   SÅ kult at du fortsatt er her <3 Tusen takk!

 9. Fra og med 2013! Minst like gøy å følge deg nå som da, håper du aldri slutter! ☺️

  1. supermarie

   Åh, tusen takk! <3 Jeg har ingen planer om å slutte enda, hvert fall. SMIL!

 10. Oi har hengt her siden april 2012…og du er fortsatt like kul og like tøff! ❤️ Og digger snap’n din også!

  1. supermarie

   SÅ LENGE <3 Tusen takk, fine deg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *