Fredaaag

Men hej! Jeg har ikke glemt deg, blåggehn, jeg ble bare litt for opptatt med å bli frisk igjen, jeg hoster fortsatt livskiten ut av meg selv, men det kommer seg.

I går var jeg på Elle og United Influencers sin vårfest sammen med Ida, hun ene jeg tok med meg videre i livet fra studiene. Sjukt hyggelig! Vi spiste på Hell’s Kitchen først – anbefales, ligger ved youngstorget. De har god pizza, både veggis og med kjøtt, og koselig lokale.

Nå er jeg på vei til jobb, benytter NSB sin kunstpause på Ås (les: forsinkelse) til å legge igjen et livstegn. Etter jobb skal jeg i møte med de militære, før jeg tar én dags helg og så er det ut av mitt sivile liv og inn i den grønne bobla hele neste uke.

Den våren her er seriøst helt vill, men glem det, egentlig, for jeg skriver det samme uansett årstid, kom jeg på nå. Konstant kalenderkaos, året rundt, jeg elsker og hater det på en og samme tid. Ro i ræva får jeg innføre når jeg når jeg bikker sekstisju.

Håper dere får en fin fredag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *