Et lite stykke 2012

Solskinnet, våren, fredagsfølelsen, møtet jeg nettopp var i, jeg aner ikke hva det er som sprenger gira-skalaen min her nå, men jeg er altså så GIRA! LIVET!

Jeg valset inn i møterommet i stad, med sparkesykkelen i hånda, og var ikke forberedt i det hele tatt – på at det skulle sitte tre dekorerte offiserer der inne, i penuniformer, så jeg bråstoppet midt på gulvet med det samme jeg kom inn, og de så på meg, og jeg bare «åja, HEI!», flyttet blikket forvirret fra ansikt til ansikt og mumlet unnskyldende «…og her kommer jeg med sparkesykkelen min, eheh», før jeg oppdaget kaka på bordet og den uformelle stemningen og fant motet til å ta hilserunden, før jeg fikk servert et stykke selv, med marsipanrosa og alt, og en kaffekopp, og så kunne møtet med han jeg egentlig skulle møte begynne.

Til uka skal jeg altså inn i noe som minner meg om 2012-bobla, det året vi feiret 100 år med norsk militær luftmakt og hver dag var et lite, kaotisk eventyr; jeg skal tre inn i midt gode skinn igjen – uniformen – og jobbe under Norsk Militær Tattoo. Gjøre det jeg kan best; være flue på veggen på alt som skjer, fotografere inntrykk og formidle dem i bokstaver og jeg gleder meg skikkelig. Jeg fikk med meg NMT i 2012, da Ole Edvard Antonsen spilte verdens fineste stykke («Vidda») i forbindelse med jubileet, og det er jo så himla stilig! Denne gangen får jeg ikke bare med meg showet, jeg skal være overalt, alltid, og HERREGUD. Det blir gøy.

Før den tid må jeg vaske leiligheta og pakke ut etter Bergen (ting tar tid i dette hektiske livet), og nyte været i helga. Jeg er så klar for fregner og tynne jakker nå at jeg går i mokkasiner selv om det tidvis er 3 grader ute, og aldri mer skal jeg kjefte på de som går i ankelsokker om vinteren, si.

Hva skal du i helga?

___________
Psst. Husk at du kan abonnere på bloggen på Bloglovin

2 kommentarer

 1. Solfrid

  Herregud, eg blir så glad av å lese når du skriv om den grønne bobla! Det høyres så fantastisk ut. Kos deg glugg i hel (som om eg treng skrive det, høh)!

  Null planar, spådd fantastisk vær, så kanskje det blir hytta. Ut i alle fall, det har eg lyst til.
  Her er det ein halv meter med snø endå, så klarar å sløyfe vårbekledninga endå. Det skal bli massssse plussgrader neste veke så då blir vel ein del borte! Klar for vår eg óg no!

  1. supermarie

   Det ER fantastisk! <3 Godt å høre at det ikke blir kjedelig, haha. Åh, ja, jeg elskerrrr at det har blitt vår! Kos deg masse i helgen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *