Hjem kjære hjem

Dett var dett! Årets vakreste eventyr – Gjensidige Cup – er over for min del. Siste kamp spilles i kveld, mot Danmark, men den får jeg ikke med meg fordi jeg er på reis, skjønner ikke hva jeg tenkte på da jeg bestilte fly, hvis jeg allikevel ikke skulle få den med meg kunne jeg jo ha fløyet tidligere på dagen og kommet meg tidligere hjem, men nei okei. Logisk brist, det hender det skjer.

Formen er litt bedre idag, takket være gode kollegaer med reiseapotek og en uanstendig lang natt med søvn, men jeg gruer meg vilt til flyturen – det er så himla vondt å fly med bomullsskalle. Har kjøpt nesespray og tyggis og krysser fingrene for at hodet ikke sprenges der oppe.

Takk for nå, Bergen! Vi sees snart igjen <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *