24 timer på et hotellrom

Jeg skulle bli igjen i Bergen hele helga for å se håndballgutta spille kamp, jeg, idag er det Norge mot Frankrike og greier, dødsspennende kamp, men det ville ikke kroppen min. Det var så vidt den ville spise sponsormiddag med dem og støtteapparatet i går kveld, men det gikk akkurat – før jeg klappet fullstendig sammen idag. Så her ligger jeg på hotellrommet – og har vært liggende i snart fireogtjue timer, med frokost som eneste luftetur. Full av snørr og feber.

Jeg er skikkelig dårlig på å være sjuk, SÅ rastløs, jeg vurderte seriøst å overse formen og bli med de andre til hallen i stad, for å instagramme og hjelpe til med Gjensidige Cup, livredd for å gå glipp av noe og helt besatt av å jobbe og jeg har fortsatt dårlig samvittighet når jeg ligger her, enda jeg vet at jeg ikke hadde vært til særlig hjelp eller selskap idag, i den tilstanden her, haha. Slitsomt, ja? Et litt for godt utviklet flink-pike-syndrom.

Nå er det kamp – jeg får heldigvis sett den fra hotellrommet, den sendes på TV2! Håper dere har en litt bedre helg enn meg <3

10 kommentarer

 1. Elisabeth

  Jeg tilbringer helga på sykehuset, og har vært her siden tirsdagskveld på grunn av utfordringer i magen. Så selv med 24 timer på hotellrommet med sykdom tror jeg helgen din trumfer min 😉

  1. supermarie

   Åh nei, så kjedelig 🙁 God bedring!

   1. Elisabeth

    Ja, veldig. Men satser på at ting har ordet seg nå og at jeg kan dra hjem i dag eller i morgen 🙂 takk <3

  2. God bedring begge to 🙂

   1. supermarie

    <3 takk!

   2. Elisabeth

    Takk <3

 2. Er det ikke typisk at man blir syk når det virkelig ikke passer?
  Viktig å høre på kroppen da, så du gjorde nok rett i å holde sengen. Masse god bedring, og husk nesespray til flyet!

  1. supermarie

   Veldig typisk! Tusen takk – skal ut og kjøpe nesespray nå snart <3

 3. Vanessa

  God bedring! Si ifra om du trenger noe ( jeg bor rett borti gaten)

  1. supermarie

   Neimen ååhh <3 TUSEN TAKK! Så snill du er!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *