Kapittel 3 av 12: mars

Bedre sent enn aldri, sikkert. Her kommer et lite tilbakeblikk på forrige måned.

Jeg holdt foredrag x 3, om Snapchat, og ble intervjuet på radio, om reising, ble programleder i Gjensidige sin podcast – Møterommet, og jeg reiste så ofte til Horten med ferge at Jodel satt ut sitt første rykte om meg (<3)

Jeg gikk opp i lønn (!!!) og fikk min første bonus (!!!?!), og jeg bare hæ? Hver måned? Og sjefen min lo og bare nei, engangsutbetaling, Marie, og hvordan skulle jeg vite det, da, jeg har aldri hatt en SÅ fast jobb før, og hvert fall aldri opplevd bonus! Men jeg tar den som en bonus.

Jeg var i Stella og raste mot dickpics:

Og ble spurt om å dra på militær utveksling til USA, skrek ja, og nå står det enda en reise i kalenderen min og mars var i grunn ganske magisk.

Hvordan var ditt tredje kapittel i 2018-boka?

7 kommentarer

 1. Elisabeth

  Min mars har bestått av sykdom(både meg selv, samboer og junior), lage påskekyllinger på jobb(jobber i barnehage), bursdager for junior som ble 2 år og en fotballtrening. Sistnevnte tenkte jeg at skulle bli en vane videre også 😀 er jo definitivt gøyest å trene sammen med noen, samtidig som at det ikke er like lett å lure seg unna :-p også er det gøy å sparke fotball da 😀

  1. supermarie

   Åå gratulerer med junior! <3 høres ut som en fin mars 🙂

 2. Å, så gøy med enda en reise notert ned!
  Mars måned har vært fin og kald. Gikk mange fine turer. Ga slipp på singellivet, som er og var skummelt.

  1. supermarie

   Ååh <3 gratulerer (?)! Så koselig!

   1. Takk! ❤

 3. Camilla

  Mars har vært fin. Jeg var på landsmøte med Naturviterne, var med å arrangere Energiseminar, og tok en etterlengta påskeferie i Dublin. Merka at jeg savna å reise og bare leve i nuet, se nye steder og ta livet med ro. Heldigvis blir det ikke lenge til neste gang, siden jeg drar til Budapest i slutten av mai:D Gratulerer med økning i lønn, og bonus!:D

  1. supermarie

   Høres ut som en fin måned! Så deilig med Dublin! <3 Tusen takk – god tur til Budapest 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *