Bergen

Hej fra Bergen! Rett fra solskinn i Genova til snøvær og regn i Hordaland. Jeg prøver å ikke klage, men det er ikke så lett. Jeg ER så lei av vinter nå at jeg nesten kaster opp? Meeen, jeg trøster meg med at når vår og sommer til slutt kommer blir det enda mer magi i lufta enn det hadde blitt hvis vi ikke hadde hatt fire årstider. Det er kontrastene i livet som skaper lykke.

Dypt, Marie. Dypt. 

Jeg er i Bergen for Gjensidige Cup og jobb hele uka, så historiene fra Italia må vente litt til. Jeg fikk melding fra Andrea i går – skulle hilse! Han har fått så mange tilbud fra dere, om sofaer Norge rundt, at han kunne sikkert bodd her et års tid til sammen. Vi fant virkelig tonen, vi (dere) og han. Fin fyr!

Nå er vi innom hotellet for en pust i bakken, før vi skal ut og spise middag og videre for å se fotballkamp. Elsker den gjengen her, ass. Kollegene mine. Jeg har til og med funnet min overmann i tørr humor og ordspill – det trodde jeg faktisk ikke var mulig. At han TØRR. Hehe.

Hehe.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *