Familien gir meg vinger

(Jeg er ambasssdør for KLM/flyreisen er sponset).

Hvor var det du skulle igjen?

Genova, svarte jeg unaturlig høyt inn i telefonen, sånn at han skulle høre meg ordentlig, bestefar.

Åja, der har jeg vært! Det er lenge siden, da. VELDIG lenge siden.

Og så la han ut som da han var søtten, for over 60 år siden, og seilte verden rundt på båt, og jeg smilte i den andre enden. For et liv han han levd. Bestefar. Jeg gleder meg til å se det han så, byen blir med ett litt mer magisk når jeg vet at bestefars fotspor ligger der i historien.

Litt tidligere på kvelden ringte tante og ønsket god tur og ta vare på deg selv, og jeg gjør jo alltid det, sier jeg, men de må alltid si det allikevel. Familien.

Det er fint, da. Jeg hadde ikke klart å reise verden rundt alene, hadde jeg ikke visst at jeg har en flokk der hjemme som bryr seg og er glad i meg. Jeg blir liksom aldri ensom med all den kjærligheta i bagasjen.

Nå sitter jeg i Amsterdam og venter på neste fly, i KLM sin Crown Lounge – bortskjemt som jeg er. Fri flyt av kaffe, kjeks, frukt og alkohol. Reisen fra Moss gikk nesten litt for glatt, flybussen gled inn akkurat èn time før avgang, jeg svevde gjennom innsjekk, sikkerhetskontrollen, taxfree og minibanken på atten minutter og satt klar ved gate akkurat til boarding. KLM har satt meg som Sky Priority i systemene sine, en luksus jeg rynket på nesen av før men når jeg først er det selv blir jeg så sjukt queen, haha.

Jeg er heldig. Nå skal jeg tisse og hente meg mer kaffe – vi skrives fra Italia! Ciao!

Følg reisen på Snapchat: superbrud og Instagram: @supermarie

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *