Stopp tiden

Noen bilder fra sist søndag, da jeg hadde storfint besøk av mormor og bestefar og mamma. Hvor fin er ikke Moss? Åh, jeg liker meg så godt her. Tenk at jeg har bodd her i halvannent år allerede, tiden har gått fullstendig amok!

I dag kommer tante og mamma en tur, vi skal inn til sentrum og titte. Det er så deilig at det snart er påskeferie, selv om det skjer så mye fremover nå at jeg sliter litt med å få oversikt. Først reiser jeg til Italia og så er det bare hjemom og bytte bag før jeg drar videre til Bergen og så går det én uke før jeg blir militær i den neste, og så er det mai og heisann, sommer, som også kommer til å være over på et blunk takket være alle reisene mine og alt det fine som skjer.

Nei, nå er jeg i gang igjen; fremtiden, fremtiden, fremtiden. Det kvarteret jeg tatoverte på armen blir viktigere enn noengang denne våren, haha. De neste femten minuttene skal jeg sminke meg ferdig og henge opp tøy, la oss heller fokusere på dét.

Hva gjør dere i påsken, godtfolk?

6 kommentarer

 1. Solfrid

  Så fine bilete! Moss ser verkeleg ikkje ille ut, heh.
  Ha ei fin påske!

  Eg jobbar dei tre dagane neste veke, så vanleg helg no og så blir det hyttetur neste (lang)helg, gler meg slik til det! Familie, familie, familie. <3

  1. supermarie

   Takk! Nei Moss er fin! Jobber selv de tre første dagene, men SÅ er det ferie. Kos deg så masse og god påske! <3

 2. Camilla

  Så koselige bilder:D
  I påska drar jeg og to venninner til Dublin, og ellers skal jeg nyte fridager hjemme hos mamma og pappa og prøve å ta igjen litt pensum:)
  God påske!

  1. supermarie

   Åh hørtes deilig ut! God påske!

 3. Elisabeth

  Jeg har også en tendens til å tenke for mye på fremtiden og for lite på nåtiden. Det er liksom alltid noe i fremtiden å se frem til :-p
  Slapper mest mulig av hjemme i påsken 🙂

  1. supermarie

   Haha ja, sant. God påske! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *