Morgen hos meg

Åååh! JEG ELSKER LØRDAGSMORGNER! Jeg sovnet uanstendig sent i går, og våknet av meg selv klokka ni; talte antall timer med søvn og tenkte YES, det holder og så spratt jeg opp, kom meg ut i solskinnet og bort på butikken, kjøpte tulipaner og rundstykker og nøkkelost og nå nyter jeg livet med Aftenpodden og en tannpirker i kjeften, akkurat ferdig med frokosten.

Idag skal jeg til pappa, kanskje ta en kaffe hos ei venninne og i kveld blir det kino. 22. juli-filmen. Kommer til å hylgrine, jeg griner av komedier og Fifty Shades of Grey, liksom. Gruer meg, men jeg se den. Den er viktig.

Har dere sett den? Skal/skal ikke?

10 kommentarer

 1. Borghild

  Herregud så fint du har innreda

  1. supermarie

   Åå tusen takk!

 2. Jeg så den på premieredagen 9 mars. Den er helt sinnssykt bra laget og utrolig viktig. Samtidig var den helt grusom og jeg klarte ikke å slappe av. Du kommer til å grine, stresse og være redd. Kommer nok ikke til å se den igjen på en veldig god stund, men absolutt verdt å se!!

  1. supermarie

   Åh <3 Akkurat sånn jeg ser for meg at den er. Gru/gleder meg!

 3. Ragnhild

  Hei igjen (har kommentert før haha<3)

  Kan du fortelle nøyaktig hvordan du redigerer bildene dine (som i dette innlegget). Er det en app? Hvilken funksjon i appen? Eller hvilken effekt i lightroom/Photoshop? Elsker redigeringen!

  1. supermarie

   Yey, heihei! <3 Disse er tatt med mobilen, redigert i VSCOcam (med G3-filteret, hvis jeg husker riktig) og så innom Afterlight (en annen app) for å legge til støveffekten 😀 Elsker den stilen sjæl, som du sikkert har skjønt. Haha! Takk!

 4. For en fin morgen! Øver meg på å like å være alene nå. Legger opp til skriving, Kardashians og the Theory of everything i kveld. Har ikke sett 22. juli-filmen, og tror ikke jeg kommer til å se den heller. Det blir for nært ass.

  1. supermarie

   <3 høres ut som en fin kveld! Nei, skjønner de som velger å la være også. Den må være ganske jævlig!

 5. Vil se den,men ikke på kino. Jeg trenger å ha muligheten til å kunne pause underveis. Håper på et innlegg om hva du synes!

  1. supermarie

   Det kommer nok <3 HELT jævlig! (Men viktig)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *