Autopilot

Dagene mine i det siste, kort oppsummert. Oslo, Moss og et trøtt tryne på toget som akkurat har våknet, like før ankomst på den ene eller andre stasjonen. Autopilot, autopilot, autopilot. Det blir bedre nå, jeg har holdt alle foredragene jeg har sagt ja til i mars og får en pustepause et par måneders tid før jeg går på neste scene. Øvelse gjør mester, sier de, med jugekors bak ryggen, for jeg har øvd i flere år nå og mestrer det fortsatt ikke. Men gir jeg meg? Ikke faen.

Og apropos banneord, hva (sett inn valgfritt ord her) er det som SKJER i vårt lille land i disse dager?! Jeg ORKER ikke. Å gå inn på en hvilken som helst nettavis er som å passere en trafikkulykke; jeg vil ikke se, men jeg klarer ikke la være. KØDDER dem eller? Kan vi få tilbake det anstendige Norge igjen? Det som noen i slutten av juli 2011 beskrev som «den vakre diamanten i nord»? På forhånd takk. Jeg blir bare trist.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *