Hun snakker

Har jeg fortalt dere at jeg har blitt programleder i en podcast? Jeg har blitt programleder i en podcast! Sammen med en av de kule kollegaene mine (for the record: alle er kule, hun er én av dem). Den heter Møterommet, ligger tilgjengelig i alle podcast-apper, tror jeg.

Det er noe av det jeg elsker aller mest med jobben min, det at vi hele tiden får prøve ut nye ting, sjefen er superopptatt av at vi skal ha noe morsomt å drive på med, at det skal være lærerikt og motiverende og herreGUD, så lærerikt det er. Det å skulle lede et snakkeprogram – jeg som ikke snakker noe særlig. Det er fantastisk god trening, og jeg har så godt av det, det har jeg virkelig. Det å skulle få et program til å flyte, og unngå den stillheten jeg vanligvis masseproduserer. Med god hjelp fra medprogramlederen min, såklart, og takk for deeet. Uten henne tror jeg det hadde blitt unaturlig mange kunstpauser fra min side, fordi jeg bare er sånn. Men målet er å bli bedre. På å fange opp ting som blir sagt, plukke opp en tråd og lede samtalen videre, stille de rette spørsmålene uten at det står i manus og om 30 år stiller jeg kanskje til VM i smalltalk (finnes det?). Wait for it!

Åja, podcasten. Den handler om livet på jobb og verden utenfor, kort oppsummert. Første episode var med konsernsjefen, en helt fantastisk gjest, og andre episode gleder jeg meg skikkelig til å lage – for det er et tema jeg lever i hver dag, og brenner for. Så mye at tastaturet i ny og ne tar fyr.

Legg gjerne igjen en kommentar hvis du har hørt podden! (Bare overse alle «mhm»ene. Vi vet, vi vet. Neste gang skal vi nikke i stedet)

2 kommentarer

  1. Dæven – den har æ hørt på! Imponert jeg, Marie. Gleder meg allerede til neste pod 😉

    1. supermarie

      Woho! Takkæ. Bra team! Gleder meg sjæl!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *