Drit og dra

Slang sammen en liten gave til venninna mi, som feiret bursdagen sin i helgen:

FORNØYD! Og så så glad hun ble, herlighet. Aggressiv brodering er den beste hobbyen jeg kunne finne meg; jeg får utløp for de innestengte følelsene mine samtidig som jeg kan glede andre. Vinn, vinn, vinn! Alt av utstyr har jeg kjøpt på Panduro – inkludert den runde rammen.

I dag er jeg så sur og lei at jeg kunne brodert en hel duk (til langbord, sådan) med banneord. Uten at jeg har noen grunn til det, jeg er nok bare sliten av alt som hoper seg opp rundt meg av «burde burde» og noen «må», men som  jeg ikke har tid til, fordi (SLETTET).

Okei, hadde seriøst en klagemur gående her nå, men jeg ombestemte meg, haha. Ingen grunn til å fargelegge deres mandager blå også. Dagen er uansett snart over, vi prøver igjen i morgen. I morgen blir bra! Nå skal jeg legge bort Internett og resten av verden, dra frem broderiet og lage en passiv-aggressiv setning som pappa skal få. Gleder meg allerede til å se smilet hans!

Hvilken farge har deres mandag?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *