Ettermiddagsgjest på radio

For et merkelig liv å leve. Det var ingenting idag tidlig som tilsa at jeg noen timer senere skulle sitte i et studio hos NRK på Marienlyst og snakke om reising på direktesendt radio.

Men det gjorde jeg, altså! NRK Østfold, jeg var ettermiddagsgjest i programmet som heter «Eftan». Du kan høre klippet her hvis du vil (begynner på 01:33:10). Jeg prøvde å snike rundt i gangene for å få et glimt av Fredrik Solvang mens jeg var der oppe, men jeg fant han ikke noe sted. Hører han på Dagsnytt 18 as we speak, trøster meg med det.

Nå skal jeg straks ut og gå på ski med brura jeg er forlover for, vi skrives senere! Det var mange som ville at jeg skulle fortsette med Mediagic-spalten min som kommer hver tirsdag, men jeg kan si allerede nå at den blir forsinket. Intet nytt der altså, haha. Sånn er det å kombinere et sosialt liv med offline o’clock 21:00 hver kveld.

Hejhej!

2 kommentarer

  1. Skal straks til å høre klippet, men må bare slenge inn denne kommentaren først. Kan ikke du ta også skrive et innlegg på hvordan du lager de fantastiske headerene dine? Mine ser alltid ut som de er laget av Sunniva 11 år på jenterommet og dine ser helt amazeballs ut! *Hjerteøyne*

    1. supermarie

      Haha, nååh. Det kan jeg gjøre! <3 TAKK!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *