Kapittel 2 av 12: februar

Februar?

Jeg drakk litt for mye, litt for ofte, og lakenskrekken min er og forblir uhelbredelig. Kan. Ikke. Gå. Glipp. Av. Noe. EVER. Det er en velsignelse og en forbannelse, det der.

Jeg fikk plutselig panikk, bråsnudde og løp i motsatt retning, fordi jeg er som jeg er og jeg vet ikke om jeg noensinne vil klare å slå meg til ro med noen som helst, noensinne. Det klarer venninna mi SOM JEG BLE FORLOVER FOR denne måneden, og vi var på konsert og hun tok plutselig av seg joggeskoene sine og holdt de opp og spurte: «Hvis jeg skulle ombestemme meg, vil du være den som løper fra bryllupet mitt sammen med meg?», og jeg ble så glad at jeg hoppet og ga henne en klem (vi klemmer aldri (les: aldri) og følte nesten at jeg hadde blitt fridd til selv. Lykke! Jeg jobbet masse og elsket det, og sa ja til enda flere foredrag, bestilte enda en reise og fikk tak i Eminem-billett og avslutter måneden med ny(e) tatovering(er).

Hvordan var din februar?

9 kommentarer

 1. Min februar vær fin. Hadde mye fritid som ble brukt mest med en fin kar og litt med gode venninner. Fant igjen leselysten min som hadde vært borte i ett helt år.

  1. supermarie

   Høres ut som en nydelig måned!

 2. Min februar startet med opp mot førti varmegrader i Benin, og avsluttes i femti grader kaldere Oslo. Fryser nesa av meg 😀 Men det har vært en fin og innholdsrik måned <3

  1. supermarie

   Åh så deilig! Ja, den vinteren er til å bli gæærn av…. Det holder nå 🙁

 3. Elisabeth

  Min februar inneholdt i grunn mye sykdom, litt skole, stress på jobb og stress med å holde frister. Og aaaaalt for mye snø. Altså, koselig med snø, men jeg har en samboer som brøyter, så har ikke hatt all verdens av kvalitetstid med han denne måneden :-p

  1. supermarie

   Så kjedelig 🙁 Jeg har enn så lenge sluppet unna sykdom i vinter! Ja, nok snø nå. Håper vinteren drar sånn at du får samboeren din for deg sjæl og vi andre kan få vår og varme igjen <3 Haha.

 4. Gleder meg til å se siste tættis! Min februar har vært super, tre uker i Sri Lanka. Vanvittig deilig å hoppe over den kalde vintermåneden som har vært her hjemme!

  1. supermarie

   Åh, SÅ DEILIG! Det landet står på lista mi <3

   1. Kan anbefales! På det varmeste

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *