Mediagic #83

Den faste spalta som kommer og går, her er den igjen, si! Noen godbiter jeg har funnet på Internett i det siste:

 • Denne kronikken, om at flere politikere burde adoptere «monster»-retorikken til Listhaug (herregud, jeg lo)
 • Denne dokumentaren, hvor Thomas Seltzer besøker et norsk kvinnefengsel
 • Denne podcasten, hvor Joshua French forteller om turen til Kongo (jeg har ikke hørt den selv enda, må høre ferdig Dagsnytt 18 først, men jeg bare antar at den kan anbefales – NRK vet hvordan de får frem historier!)
 • Denne podcasten, siste episoden av «Hele Historien», hvor vi får høre om gisseldramaet med Hans Christian Ostrø i 1995. Hør på første og andre episode av podden også, hvis dere ikke allerede har gjort det – jeg vet jeg har anbefalt den før
 • Denne artikkelen, om hvordan du kan slå opp med telefonen din

Sånn, nå bør dere ha nok å gjøre for resten av kvelden/frem til klokka ni, alt ettersom.

(Hva tenker dere om spalten, forresten? Skal jeg fortsette å grave etter gull i Internettets skoger, eller sjekker dere aldri ut lenkene jeg finner læll)

16 kommentarer

 1. Ikke stopp! Har fått mange fine tips via disse innleggene 😀

  1. supermarie

   Så bra! Det var det jeg håpet på 😀

 2. Ada Emilie

  Jeg leser/ser cirka 75 % av linkene du legger ut, og har funnet mye bra stoff der! Så ikke slutt!!!

  1. supermarie

   Yay!

 3. Kan ikke du skrive et innlegg om hvordan du får til å gjøre alt som du gjør? Høre alle de podcastene og alt du ser og leser kombinert med jobb og venner osv. Hvordan legger du opp dagene dine, rett og slett? Hadde vært interessant!

  1. supermarie

   Godt spørsmål! Haha. Takk for tips – skal få skrevet et innlegg om det!

 4. Solfrid

  Ikkje slutt! Likar det veldig godt!

  1. supermarie

   Så bra! <3

 5. Fortsett! 🙂

  1. supermarie

   Hurra! Dere er såpass mange nå at jeg må jo nesten det 🙂

 6. Denne spalta er favoritten, så du må ikke slutte! Har fått mange gode tips til dokumentarer, podcaster og artikler 🙂

  1. supermarie

   Så hyggelig å høre! Nå ble jeg glad, det er jo hele poenget 😀

 7. Ja,fortsett! Takket være denne spalten oppdaget jeg Louis Theroux,og nå har jeg sett det aller meste av han opptil flere ganger. Jeg kan ikke beskrive med ord hvor fantastisk jeg synes denne mannen er!

  1. supermarie

   HELT ENIG! Han er et unikum!

 8. Fortsett

  1. supermarie

   Mottatt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *