Kortslutning

Sjekk hu, a. Lagde seg kameraløkke mens a’ så på en BBC-dokumentar om våpenloven i USA (ligger på NRK-TV). Makabert og makramering om hverandre.

Ellers idag har jeg vasket kåken, gått en tur i finværet og kommet hjem fra Fredrikstad, hvor jeg har tilbragt helgen med spill- og vinkveld sammen med mamma og tante. Vi har blitt en fin trio, vi. Ler så vi griner, snakker gravalvor (i dobbel forstand) og løser små og store verdensproblemer. Gleder meg allerede til neste gang!

Vi spilte kinasjakk og kortslutning, det sistnevnte var hysterisk. Det er om å gjøre å svare feil – på kortest mulig tid – og noen av spørsmåla er helt sjuke, og det ender med at man kortslutter fullstendig, derav navnet. Jeg vet ikke hvor man kjøper det, selv fant jeg det i en interiørbutikk som heter Feel som ligger i Moss Amfi.

Hva har dere gjort i helgen?

4 kommentarer

 1. Åh, Marie. Av en eller annen grunn sluttet jeg helt med blogglesing for noen år siden, i dag hadde jeg behov for noe underholdning mens jeg får influensaen til å forsvinne. De siste timene har jeg brukt på å bla tilbake i arkivet ditt og nå husker jeg plutselig hvorfor jeg forelsket meg i bloggen din og personligheten din da jeg gikk siste året på ungdomsskolen og bloggen din var mitt happy place når ting ble kjipt.

  Tror kanskje jeg skal begynne med litt mer blogglesning igjen, blir jo så glad av å lese det du skriver.

  1. supermarie

   Ææ, nå ble jeg glad! VELKOMMEN TILBAKE og tusen takk for at du tok deg tid til å skrive det her <3 Det varmer!

 2. Solfrid

  (^for ein fin kommentar!)
  Høyres ut som ein fin kveld! Og det spelet fekk eg lyst til å prøve, speling er moro. Norsk galskap er óg ganske moro, og vanskeleg etterkort.

  Eg har liggi med foten høgt sidan eg tråkka over og vrikka ankelen (IGJEN) på fredag. Tredje gong sidan juni, iche brrraaa (og det er vel ikkje lov å seie). Har óg helst på og kosa med hundekvalp på 8 veker, herrejemini. NÅR skal eg få min eigen lurar eg på.

  1. supermarie

   (Jaa! <3)

   Å, takk for tips! Det må jeg sjekke ut. Æsj, så kjedelig med foten 🙁 God bedring! Jeg syns du skal unne deg en valp som plaster på såret!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *