Fem tegn på latskap

Å forsvinne inn i en kreativ boble er noe jeg har elsket siden jeg var liten, da jeg alltid satt på rommet og tegnet eller lagde ting til hele slekta hver eneste bursdag, hver eneste jul. Så nå med disse Internett-frie kveldene mine (jada, men i helgene tar jeg meg fri fra regimet) tenkte jeg det var lurt å få inn en ny hobby, så jeg ikke faller inn i tv-slaveriet istedet. Jeg elsker disse morsomme broderiene folk lager, og broderi i seg selv er både enkelt og tankeløst å drive med, så valget falt på dét – og makramering!

Her er mitt første broderi, laget i kveld:

Hehehe. Fant inspo til teksten på Pinterest, men lagde den uten oppskrift – ble nesten imponert selv, over at jeg fikk det til.

Utstyret kjøpte jeg på Panduro, du bruker tre tråder av gangen (hver «bunke» er på seks – så du har egentlig dobbelt så mye tråd som du tror). For å finne motiv kan du bruke Pinterest eller Google «pixel embroidery» – masse fint! Eller søke opp diverse sitater, jeg fant blant annet «hjem, jævla hjem» eller «Bare kom inn, dagen er uansett ødelagt».

Nå vet jeg hva slekta skal få i samtlige jul- og bursdagsgaver i fremtiden. Jeg elsker kontrasten mellom vakre blomster og mønstre i alle farger, sammen med et aggressivt sitat <3 Jeg som aldri kjefter eller krangler med folk må jo få ut frustrasjonen min et sted jeg óg.

Har du noen hobbyer?

25 kommentarer

 1. Hva faen er de fem tegnene på latskap?!

  1. supermarie

   Hahah, det er jo hele poenget – var for lat til å fullføre :))

 2. Haha så morsomt! Jeg har brodert «Det er bedre med litt skitt i krokene enn et reint helvette»

  PS. Søk på guerilla embroidery

  1. supermarie

   Haha! Takk for tips!

 3. Fantastisk Nå fikk jeg lyst til å brodere selv. Jeg strikker…liggeunderlag til hengekøya mi faktisk. Jeg er skikkelig dårlig på å strikke, så noe mønster funker ikke her i gården

  1. supermarie

   Åå, strikking er så koselig! Strikker ett skjerf hver høst ifm jobb, haha. Klarer bare vanlig strikk sjæl.

 4. Gøy! Sånne ting er så morsomt. Ønsker meg et broderi til en av de mange veggene mine.

  1. supermarie

   NOTERT! <3

 5. Broderer sånn selv! (Les boka gerilja brodering ). Har «have a Nice poop» med poop emoji fra pinterest. Også brodert sitatet «I love my whore famliy» fra et bilde av en jente som hadde litt skrivefeil. Og sitat fra mean girls «im not a regular mom I’m a cool mom» til mamma til Jul

  1. supermarie

   Haha, fantastisk!

 6. Jaaaa, det går endel i strikking når tida strekker til det.
  Hadde jeg laget et broderi som dette, hadde jeg nok tatt et stæbb etter det nye navnet på skolen min OsloMet – storbyuniversitetet… Where to start??
  Flinkis!

  1. supermarie

   Haha, det navnet… Det får gjennomgå!

   1. Yeah! Nuvel, navnet skjemmer ingen, sies det 🙂

 7. Jeg fikk to sånne broderi-ting som barn som aldri ble fullført. På vgb-bloggen min hang jeg dette på veggen. Det var mye enklere å gjøre det sånn! http://shop.textalk.se/shop/5324/art24/891479/891479-origpic-745319.jpg

  1. supermarie

   Haha! Den der <3

 8. Favoritten min er: «Så ble de stående disse tre: tro, håp og kjærlighet. Men størst av alt er blåhvalen» 😀

  1. supermarie

   Hahah!

 9. Åhh så gøy her går det mest i hekling og perling men det her så jo kjempegøy ut ikke dumt julegaveforslag altså

  1. supermarie

   Hekling! Det gjorde jeg før, men har falt helt av. Perling også, åh. Det er så koselig med sånne hobbyer!

 10. Elsker aggressive sitater selv. Har vurdert brodering jeg også, men har nok med å sjonglere de hobbyene jeg har allerede, tror jeg. Det siste nye jeg begynte med var needle felting – noe man må være veldig tålmodig for å drive med, men samtidig ganske tankeløst tidsfordriv dèt også. Liker det.

  1. supermarie

   Åå, det må jeg sjekke ut!

 11. Camilla

  Brodering høres veldig koselig ut. Og gøy med aggressive sitater:’D

  1. supermarie

   Det er det! <3 Og så enkelt!

 12. Hahaha, først nå tok jeg broderiet ditt. «Skal hun ikke fullføre det da?» tenkte jeg når du snappet det. Lol. Broderer litt selv, holder på med en duk! Og tror serr jeg skal hive meg med på null internett greia di, for realz denne gangen.

  1. supermarie

   Hahaha! <3 Du ække den eneste som ikke tok den. Jaa bli med! Jeg har helgefri, men på’n igjen i morgen og jeg GLEDER meg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *