Atlas Obscura

Foto: fra da jeg overnattet midt i Sahara, Marokko, 2014. Litt sand i senga, da

Har dere hørt om Atlas Obscura? Det er en nettside hvor du kan finne rare steder og skatter i verden, som et forlatt skipsvrak eller togskinner som ikke lenger er i bruk eller fengsler eller bil-kirkegårder, og de har kjente ting på siden sin også – feks Vigelandsparken og operaen i Oslo, men mye av det er ukjent for mange. Det fungerer sånn at du går inn på nettsiden og lar den bruke posisjonen din, og så finner den frem det som er nær deg. Jeg har ikke testet den ut på reise enda – men skal definitivt gjøre det på de tre neste destinasjonene jeg skal til!

Følg de på Instagram (@atlasobscura) – så ser dere noe av det vakre, sære og spesielle folk har oppdaget i verden.

Åh, verden. Så mye å utforske – så lite tid!

2 kommentarer

  1. Åh, Atlas Obscura anbefales virkelig! Jeg elsker jo steder som er litt sære og annerledes, og denne siden er gull verdt for å finne fram til dem. 🙂

    1. supermarie

      Sånn er jeg også, så denne siden virker jo perfekt. Gleder meg til å teste det ut!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *