Er det over snart?

Foto: Marrakech og Essaouira, Marokko 2014. Alle innleggene fra turen finner du her.

Jeg klarer snart ikke mer av grå himmel, vinter, stilongs, snø, slaps, ull, is og tåke, og vinteren er fin den, men ikke her nede i lavlandet og ikke når den varer i fire føkkings år i strekk, JEG KLIKKER! Jeg har så lyst på vår og sol og varme at i kveld har jeg fortapt meg i gamle bilder fra tidligere reiser. Derfor Marokko. Og derfor dette innlegget, jeg tenkte det var flere der ute som trengte å se et glimt av lysere tider.

Misforstå meg rett, jeg er takknemlig for hver eneste årstid, og sommeren hadde aldri i livet vært like deilig om vi ikke hadde lidd oss gjennom en lang vinter først, men i år er den i lengste laget. Ærlig talt, det er snart mars. Kan vi få vår nå? Med tynne jakker, hestehov og bar bakke?

Apropos vår; i samarbeid med KLM (som jeg er ambassadør for) kjører jeg en konkurranse på Facebook-siden min, hvor en av dere kan vinne en flybillett til Amsterdam! Jeg fikk bare èn billett å dele ut denne gangen, men det ser jeg på som positivt; det er magisk å reise alene og kanskje en av dere trenger et spark bak for å tørre? I så fall; gå inn og delta! Jeg trekker en tilfeldig vinner på tirsdag.

4 kommentarer

 1. Så. Enig. Veldig klar for vår nå. Og Marokko ser fantastisk ut, håper å få dratt dit snart 🙂

  1. supermarie

   Jaa, GI OSS <3 Marokko anbefales virkelig – særlig Marrakesh og Essaouira!

 2. Solfrid

  Det ser fantastisk ut!
  Eg gler meg óg til vår og sumar, MEN vinteren er skikkeleg ordentleg VINTER i år, det er digg. Masse snø (nesten for mykje) og fint, så våren kan kome etter påske. For miiin del då. Håpar sumaren óg blir dritbra i år, høh

  1. supermarie

   Jaa, det er sant – jeg foretrekker denne vinteren med snø og kulde, fremfor slaps og elendighet, men den er så laaaang! Haha. Krysser fingrene for at sommeren blir minst like lang!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *