Status på Day Zero

Jeg fikk et spørsmål for en tid tilbake, om hvordan det står til med Day Zero-prosjektet mitt, og jeg bare… Oi. Fullstendig glemt, haha. Jeg har jo fått som vane å (nesten) ikke ta heis, alltid ha med matpakke og sånne ting, så noe går av seg selv. Men resten av målene hadde jeg rett og slett glemt.

Så her om dagen gikk jeg gjennom lista, og strøk ut blant annet

 • ta en bachelorgrad
 • ikke få dårligere karakter enn C
 • se et teaterstykke (var på Etterlyst: Jesus med Bjørn Eidsvåg i jula!)
 • reise et sted med mamma (Rondane)
 • ta tatovering (den strykes ila nær fremtid!)
 • dra til Guam og feire at Juan fyller 80 år i 2017

Tidsfristen for lista mi går faktisk ut i oktober, jeg må med andre ord gire opp et par hakk hvis jeg skal rekke å fullføre så mange som mulig.

Og så er spørsmålet; skal jeg lage en liste nummer tre?

Det fører jo definitivt noe bra med seg, som det å logge av hver kveld kl ni – det har gjort meg veldig bevisst på egen tid brukt på Internett. Selv om det skled ut av diverse årsaker et par ganger, så har jeg holdt det gående ganske lenge – og når jeg IKKE gjør det, lengter jeg alltid tilbake til den gang da jeg var offline. I tillegg har jeg slavisk hatt med matpakke hver eneste dag på jobb, takket være day zero, og jeg kommer aldri til å gå tilbake til å kjøpe varm mat i kantina.

Hva tenker dere? Ny liste fra oktober av? Blir noen i så fall med?

2 kommentarer

 1. Ja, til ny liste! Har selv en liste som går ut i løpet av høsten. Jeg har kanskje klart halvparten, og kommer ikke til å klare alle. Morsomt også å se hvordan noen av tingene på listen ikke frister lenger fordi man har forandret seg.

  1. supermarie

   Så gøy! Haha, ja, la merke til det med min liste også. Okei, tror det blir en ny liste!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *