God morgen Norge

Halv fem ringte alarmen og jeg veltet ut av senga og snublet inn på toget og kjempet meg gjennom regn og vind på Aker Brygge og banket på døra der halv sju. Hår og sminke til alle kanter og heldigvis har de egne sminkører, for det DER hadde ikke tatt seg ut.

I dag var jeg altså gjest på God Morgen Norge, og snakket om Snapchat og jobben min, og herregud for en drømmejobb, og så sprøtt at det jeg gjør snappes (hehe) opp av TV?! Jeg må riste på hodet og spørre meg selv sånn cirka annenhver dag, om hvordan i all verden jeg havnet her i livet. En dag sitter jeg i et jagerfly, en annen er jeg fanget på en øde øy med en general og plutselig er jeg i 80 årslag på Guam og idag var det altså God Morgen Norge. Klyp meg i armen.

Hvis dere vil se klippet ligger det HER. Grunnen til de rare grimasene var at jeg var drittørr i kjeften. Og så glemte jeg etterhvert at jeg var på direktesendt TV. Så fikk vi hvert fall konstatert at det ikke er oppmerksomheten i seg selv som er problemet når jeg er ute og holder foredrag, jeg mener; å vises via en skjerm ut til flere tusener går tydeligvis greit. Men hvis de tusenvis av blikkene kommer fra mennesker i samme rom som meg? APOKALYPSE!

Menneskesinnet, ass. Det er så uendelig rart.

8 kommentarer

 1. Du var skikkelig flink! Er så koselig i det studioet <3

  1. supermarie

   Tusen takk! Jaa, følte meg så hjemme <3 haha

 2. Karoline

  Tenk at du turte det a! Vet hvor mye det kosta, grattis!!!!! *masse applaus-emojis*

  1. supermarie

   TUSEN TAKK! <3

 3. Herlighet, så TØFF du er! Bra jobba. 😀

  1. supermarie

   Tusen takk, Renate! <3

 4. Solfrid

  Fy søren, dritbra! Såg at du blei varmare i trøya, moro 😀 Det er så kult at du blir hanka inn overalt no! Du er jo kul då. Og super!

  1. supermarie

   Ææ tusen takk! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *