Kapittel 1 av 12: januar

Januar kan oppsummeres sånn her:

Dro hjem fra de sveitsiske alpene, tok på meg en ekstrajobb til, som sosiale medier-queen for Fredrikstadguttane. Fin å betale studielånet med, som starter å tikke fra neste måned, smil! Verdenen min raste litt sammen på en fredag, og jeg dro til sykehuset rett etter jobb på en mandag, og så gikk det heldigvis bra og jeg dro til Rondane med mamma torsdagen etter. Begynte å trene igjen, jobbet, jobbet, jobbet, hektisk og gøy og stresset på meg en søvnparalyse, og det var det jeg trengte for å lære å si nei. Nei, nei, jeg må si ja til meg selv óg. Holdt et foredrag om Snapchat igjen, var på yoga og roet ned med venninner, var militær en dag og møtte vår nye general – sjefen for Heimevernet – for aller første gang. I morgen setter jeg punktum for måneden i et TV-studio og når januar bikker februar er jeg offisielt fast ansatt hos Gjensidige; 1. februar går prøvetiden min ut. Hurra!

Hvordan har din januar vært?

5 kommentarer

 1. Januar begynte ekstremt brått og den første uka var tøff… Men så skjedde plutselig ingenting omtrent. Det har vært en rar måned, haha.

 2. Solfrid

  Halve januar føltes nesten som eit halvt år, på reise i Australia. Frå +30++ til -1 (and then some) gjekk overraskande greit. Tilbake til kvardagen ikkje så greit, meh. Går seg vel til!

  1. supermarie

   AUSTRALIA! Håper du koste deg masse!

   1. Solfrid

    Det gjorde eg! Vil (/skal) tilbake!
    (No kom eg på at eg kan skrape eit land på skrapekartet! hoho)

 3. Camilla

  Januar starta brått med fag og første eksamen en av de siste dagene. I tillegg har det vært en berg-og-dal-bane følelsesmessig, mannfolk og problemer(overanalysering)..:P

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *