Virvelvind

Foto: Marokko, 2014

Jeg vet ikke hvor jeg hadde vært uten kalenderen på telefonen min i disse dager, alltid med femten minutters forvarsel sånn at jeg blir minnet på hvor jeg skal være om et kvarter. Det skjer så mye kult på jobb om dagen; jeg leser korrektur (elskerrr det), jeg skriver og skaper personligheten til noe som snart lanseres (han blir råkul, om jeg får si det sjæl), snapper og spinner rundt i møter og de tusen ballene i luften på en gang får meg til å danse mer enn å stresse.

Og så ramler jeg inn døren hjemme etter en dag som plutselig ble tolv timer lang, setter på klassisk musikk og henter energi til neste serie med vindkast. Det er en fornøyelse og en forbannelse, det å prestere best under press. Men jeg tror jeg er i ferd med å finne balansen, ved å kaste inn et nei i ny og ne, bare så jeg rekker å puste og få fotfeste i stormen.

Magefølelsen sa jeg burde reise alene til Italia i påsken, så nå gjør jeg det, jeg fikk billettene i går. Meg og sola og seksten plussgrader og kanskje en fremmed sofa, eller et billig hotell i fargerike gater fra middelalderen, og et hav som er turkis. Et lite stykke verdensreise, fordi jeg savner den følelsen av selvstendighet og frihet hver eneste dag. Jeg tror det er første gang på hvem vet hvor mange år, at jeg bestiller en reise til et land jeg allerede har skrapt på skrapekartet. Det blir magisk!

Hva gjør dere om dagen? Jobb? Studier? Annet? 

9 kommentarer

 1. Å, så deilig! Jeg har en del frihet, men siden jeg er hjemme så er det ofte så mye jeg skulle gjort som jeg ikke rekker, ikke orker, ikke har lyst til.

  1. supermarie

   <3 kjenner følelsen!

 2. Det hørtes deilig ut. Hadde gjort mye for litt sol og varme – og avkobling. Jeg jobber. Og skal til psykolog i morgen! Så spent!

  1. supermarie

   Åh, masse lykke til! <3 Det er så viktig å ta tak i ting – det kan jo bare bli bedre. Gleder meg til linjær-TV-helg snart! 😀

 3. Kjenner meg så igjen! Har det dog ikke sånn akkurat for øyeblikket, men kjenner jeg studietilværelsen rett, kommer nok vindkastene snikende utover våren. Så derfor bestemte kjæresten og jeg oss for å ta en uke i nettopp Marokko i april. Blir så deilig å ta en ordentlig ferietur midt i semesteret for en gangs skyld. Og jeg blir så inspirert av innleggene du har skrevet om Marokko tidligere! Du var kanskje ikke så lenge i Marrakech? Men hvis du har flere tips til morsomheter enn du allerede har skrevet om, vil jeg gjerne høre. Vi har nemlig tenkt å holde oss i og rundt der hele uka.

  Og så gleder jeg meg allerede til å lese om din kommende Italia-tur. Dit har jeg nemlig ikke rota meg til ennå.

  1. supermarie

   Det hørtes HELT nydelig ut! Marrakesh er jo så fin <3 Jeg var der én dag bare, og en kveld 🙁 Så har ikke så mange flere tips enn de jeg allerede har nevnt, tror jeg! Souken er det viktigste! Hehe

 4. Jeg studerer og har så sjukt reiselyst! Men med knapt råd til en togbillett eller en tank bensin kommer man ikke så langt uttafor Oslo-grensa dessverre! Satser på noen fotojobber som forhåpentligvis betaler nok til å ta en helgetur noe sted :)!

 5. Camilla

  Det høres fint ut å dra på tur alene! Har tenkt på om jeg skal gjøre det en gang også. Men denne påska skal jeg heller med en venninne og vi tenker Japan! Du var der jo for litt sida, og da jeg så du hadde vært på mummi-kafe ble jeg enda mer overbevist om at jeg må dit. De har også en kanin-kafe der med kaniner som løper rundt<3

  1. supermarie

   Ååh så magisk! Japan er FANTASTISK, dere har så mye å glede dere til!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *