«Hun med foten» sine svar

Hva er Maries beste egenskap? Personlige egenskap altså. At hu er flink til å strekke krona, det vet vi

Det er vanskelig å si hva hennes beste egenskap er når det er så mange å velge mellom, si. Den egenskapen jeg setter mest pris på er at hun har høy integritet, hos denne dama eksisterer ikke tomme ord, hun står for det hun mener og gjør det hun sier hun skal gjøre.

Alle har vel én irriterende ting man merker hvis man bor sammen. Hva var Maries?

Hun er ikke så veldig irriterende faktisk, og det kommer fra ei som lar seg irritere av alt fra spiselyder til tung pust. Hun snorker til tider når hun sover og kan på ingen måte drikke av et glass uten å legge igjen leppe/siklemerker rundt hele glasset, det kan være irriterende, sikkert.

(Marie: …men for faen, LÆR MEG Å DRIKKE, HAR JEG SAGT)

Er hun egentlig så stille som hun fremstiller seg på bloggen?

Ja, og… Nei, overhodet ikke hvis du er «hun med foten». Marie er introvert, men har en ekstrovert side ved seg som kommer fram i ny og ne (gjerne med to pils innabords og i godt lag)

Hva er det beste og det kjipeste minnet dere har sammen fra «de grønne årene»?

Vanskelig å bare trekke fram ett godt minne, så jeg må nevne et par.. Jeg kommer aldri til å glemme hvor stolt jeg var av Marie da hun kom i mål og tok marsjmerket. Marie har en ekstrem vilje og mental styrke, jeg er så imponert over det resultatet hun fikk den dagen.

Ja, også var det da amerikanerne entret Rygge, det ble en god fest med noe åttat, og mer får dere ikke vite foråsidetsånn.

Det kjipeste minnet var da leoparden begynte å vise seg og jeg følte meg totalt hjelpeløs på hennes vegne, jeg kan jo liksom «litt av alt», men her hadde jeg ingen gode råd.

(Marie: du var flink til å hjelpe meg med å ta vare på/slåss mot leoparden, da <3)

Har hun lik humor på nett og privat?

Jepp, knusktørr sådan.

Hva er Maries beste (eller eventuelt eneste) partytriks?

Godt mulig hun har noen lure triks på lager, men hva vet vel jeg om det… Når vi er ute er det nemlig jeg som er opptatt av å vise alle mine egne triks, og hun står ivrig på sidelinjen og fanger alt på kamera. Luringen.

Hva er dere «alltid» enig og uenig om?

Vi er alltid enig om å drikke vin og da er det aldri noe vi kan være uenig med hverandre i. Livet er faktisk så enkelt.

Hva ser du opp til hos Marie?

Hennes mentale styrke, hvordan hun evner å snu noe negativt til noe positivt med en god dose humor og ei litta teskje sarkasme.

Fortell om et fint minne dere har sammen?

Turen vi hadde til Barcelona der vi fant min datter på en pinne (tygg litt på den).

Hvis du kunne oppfylt Maries største drøm/ønske- hva ville det vært?

Gitt henne en jorda rundt reise et helt år med meg som reisefølge, definitivt hennes største ønske.

Veldig fint å sette et ansikt til foten!

– Hva er det mest crazy Marie har gjort i ditt påsyn?

Så fint du skriver påSYN, for det er mye jeg har sett, da. Vi er vel egentlig ikke så halvgærne noen av oss, men den gangen vi tok med oss ei spritflaske fra en fest og fant ut vi skulle gå hjem (2 mil) tar vel kaka. Mange (mindre) lovbrudd ble begått den dagen, urinering  og drikking offentlig er et par av dem.

(Marie: altså, den øde veien der kan vel knapt nok kalles offentlig? Haha!)

Hvis du er med Marie og dere møter nye mennesker på feks fest, hvordan er hun da? Så sosialt rar som hun gir inntrykk av på bloggen?:)

Hun er jo litt sosialt tilbakestående, og kan bli rimelig klein i store folkemengder. Hun er ikke så rar, men trekker seg litt tilbake for å observere/unngå smalltalk som i seg selv ikke alltid er like spennende, I get it.

Er hun som hun fremstiller seg på bloggen?

Ja, men dere skal vite at denne dama har flere sider. Marie er en ulv i fåreklær (håper ingen bønder føler seg støtt nå), en rakrygget jente med ben i nesa som får til alt hun vil uten å være den typiske ekstroverte som «gir av seg selv» og som brøyter vei med albuespissene først (sånn som meg).

(Marie: åh, men TAKK, Linda! Ler og griner om hverandre her. Jeg elsker deg og foten din (selv om jeg blir litt bekymra for alle de små beina som lett kan knekke inni der også) <3)

4 kommentarer

 1. Camilla

  Jeg har definitivt missa noe ettersom jeg fortsatt ikke skjønner hvor «hun med foten»-uttrykket kommer fra, hva er greia?:P

  1. supermarie

   Hun gjør noe rart med foten når hun lager mat, haha! Pleier å snappe det – skal huske å ta et bilde neste gang så de uten snap også skjønner greia 8)

 2. Christine

  Dette er helt utenfor innlegget, ramlet tilfeldigvis innom bloggen din via Kristin Gjelsvik, og jeg måtte rett og slett ta meg tid til å formulere en kommentar. For makan er det lenge siden jeg ble såpass «mind blown» av en blogg. Tekst, bilder og alt i mellom. Jeg bladde meg litt gjennom arkivet ditt og leste om hverdagsliv, personlige innlegg og reiser. Gjennom den timen gråt jeg så jeg hikstet, lo jeg så jeg hikstet og jeg drømte meg bort til nydelige omgivelser i verden. Skjønner ikke hvorfor i alle dager jeg ikke har kommet over denne bloggen før?! Den skal i hvert fall videreformidles til mine venner! Fra nå av er jeg fast leser, og jeg gleder meg til å le, gråte og drømme meg bort til nydelige omgivelser sammen med deg i 2018. Tusen takk!

  1. supermarie

   Åh, Christine! TUSEN TAKK! Nå ble jeg så glad at jeg nesten begynte å grine sjæl, haha. Det betyr så mye! Og takk for at du vil bli med meg videre i livet! <3 OG for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar – det lyste opp hele mandagen min. Bare… TAKK!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *