Bloopers #6

BJUDA PÅ! Her er en ny runde med flotte blinkskudd fra arkivet:

Midt i blunken i Almaty, Kazakhstan:

Herregud, som jeg lo da jeg fant det bildet her. Jeg husker så vidt at jeg tenkte jeg skulle ta et bilde hvor det så ut som jeg måtte holde meg fast i stolpen for ikke å falle ut av verden, men for at det skulle blitt realistisk måtte jo kroppen min stått vannrett ut fra den??? Ikke sånn her? HVA trodde jeg, og hvordan tenkte jeg at tyngdekraften egentlig fungerte? Selv ikke photoshop kan hjelpe meg her:

Svett og god etter en runde nedi Charyn Canyon, Kazakhstan:

Lykkelig med baderinger all around i Kazakhstan:

All den dritten vi gjør for det perfekte bildet. Her krabber jeg inn i en lavastein i Altyn-emel nasjonalpark, Kazakhstan:

Sånn, happy på plass og dritsur i ansiktet:

Skulle forte meg opp for å bli fotografert på toppen av singing dune i Kazakhstan, da vettu:

…1 minutt senere. DRITsliten. Dere aner ikke hvor tungt det var å løpe oppover i bare sand, haha:

Blid og glad:

You’re welcome. Mer der det kommer fra! Klikk her for å se alle tidligere «Bloopers» .

3 kommentarer

  1. Haha, du er cuuute!

  2. De innlegga her ER så morsomme!

    1. supermarie

      Hahaha <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *