Og livet toger videre

Ei litta reisehangover på begynnelsen av året her. Overgangen fra det å sette seg på et tog opp til alpene (!), til det å snuble trøtt og sliten inn på morgentoget fra Moss til Oslo S ble litt for meget, haha. Men herregud, reising hadde ikke vært like gøy om ikke hverdagen fantes, hæ? Nå juger jeg. Men hverdagen er fin den óg, den er jo det.

Apropos, i går fikk jeg varsel fra NSB om at jeg nå kunne kjøpe helårsbillett til pendlinga mi i appen, og kun betale for 10 måneder og ikke 12 (som jeg jo gjør nå, én måned av gangen), og så fett, tenkte jeg, ELSKER jo å spare penger, og trykket meg entusiastisk inn for å se på prisen og den bare…… SØTTEN TUSEN KRONER!!!! Hvem HAR det bare sånn på stående fot?! Jeg vet ikke hva jeg trodde at det skulle koste, men shit, det er mye penger å betale på en gang. Så nå står jeg i tidenes dilemma – en del av meg vil jo spare penger på å reise to måneder gratis hvert år, den andre delen får helt panikk av tanken på å betale SÅ mye i et engangsbeløp. Til NSB, liksom. Med buss-for-tog-maraton hver sommer og med fem uker ferie i året er det jo i teorien bare èn måned jeg sparer på å kjøpe helårs? Eller? Jaja, nå kjøpte jeg uansett akkurat nytt månedskort, så jeg har fire uker til på å tenke. Skal spare dere for den prosessen.

I kveld kom kofferten, forresten! Lykkelig gjenforent. Det var i grunn ganske nydelig, det å slippe å drasse rundt på den på hjemreisen i går, og heller få den levert på døra i dag. Så nå har jeg pakket ut og er snart klar for å vise dere mer fra Davos! Må bare finne tiden først.

I morgen skal jeg til kiropraktor igjen, og så skal jeg i møte med min mulige nye (ekstra)arbeidsgiver. Gleder meg!

Hvordan har dere startet hverdagen? Jobb? Studier? Sykdom? Reise? 

3 kommentarer

  1. Hmm, ikke kjøp uten å regne ordentlig på det. De aller fleste har mye fri og ferie i løpet av året. Mange kan få til fem dager/ei uke mellom periodekortene, Kanskje du bare trenger ei uke før du har sommerferie. Hadde det vært ni måneder betaling for tolv mnd, ja. Eller hvis du bare vil ha det enkleste alternativet 🙂

    1. supermarie

      Ja, det er sant. Tror kanskje ikke det lønner seg, jo mer jeg tenker på det. Takk for kommentar!

  2. Akkurat det jeg tenkte også! Tenk hvis helger, helligdager og ferier fører til forskyvninger når jeg trenger ny billett (pendler ikke hver eneste ukedag) slik at det ikke vil lønne seg likevel? Aaaltfor stor forpliktelse å inngå overfor NSB uten garanti for at jeg faktisk sparer på det… Haha!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *