Davos

Flyreisen til Sveits er sponset av KLM / jeg er ambassadør for flyselskapet

Se. På. Det. Her… Æææh, jeg orker ikke. Davos er så forbanna vakkert! Fjellene, bygningene, gatene, stemningen. Det er akkurat sånn jeg forestilte meg at det skulle være.

Apropos VÆRE(T), på fredagen?! Tretten minus og blå himmel. Helt føkkings perfekt. Vi startet dagen med å få litt oversikt over stedet, hos turistkontoret rett nedi gata. STOR TAKK til Petra der som tok seg tid til å mer eller mindre sette sammen et helt program for oss! Vi fikk så mange tips og forslag at jeg lurer på hvordan vi skal rekke over alt sammen.

Ettersom været var så nydelig hev vi oss rundt for å komme oss opp i høyden med det samme. Vi tok Parsennbahn opp til Weissfluhgipfel og der oppe – 2844 moh – likte vi oss så godt at vi ble der til like før solnedgang. Det var en restaurant der, og en takterasse med solsenger, pledd og lokal øl. Magisk!

Etter noen timer i himmelen (i dobbel forstand) ble vi med sola ned igjen med cable car, og avsluttet toppeventyret på afterski midt uti gata – like ved utgangen til Parsennbahn. Helt genialt at folk bare kan ramle rett dit etter en dag i bakken!

Nå er det natta, jeg skriver mer senere. Håper dere nyter de siste timene av 2017!

2 kommentarer

  1. May I ask where you edit your photographs? I love the film look <33

    1. supermarie

      I use vsco-cam and afterlights – two apps on my iPhone!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *