God natt fra alpene

Flyreisen er sponset av KLM / jeg er ambassadør for flyselskapet

Gute nacht! Endelig fremme i Davos, etter en 11 timer lang reise. Først fly til Amsterdam, 10 minutter transfer før flyet gikk videre derfra til Zürich og fra flyplassen der var det én togtur til Zürich HB (10 min), videre derfra til Landquart (1 time), hvor vi byttet til et tredje tog fra Landquart til Davos platz (1 time). Og HER er vi.

Togbilletten kostet ca 1050 NOK (tur/retur) per person, og systemet er veldig enkelt – du velger en strekning, for vår del Zürich – Davos platz, og billetten er gyldig i seks dager – så du kan velge hvilket tog du vil innenfor de dagene, når enn du ønsker på døgnet.

Ellers: vi er i 1500 meters høyde, det er SJUKT mye snø her og rundt ni minusgrader. Davos er omringet av fjell og gatene er så koselige – jeg gleder meg til å se alt sammen i dagslys i morgen! Førsteinntrykket er magisk, hvis vi bare overser prisene her…. Det koster uten å overdrive FIRE TUSEN KRONER å være med på nyttårsfesten på hotellet. FIRETUSEN! Nei. Bare nei. Hva vi gjør og hvor vi ender opp vet vi ikke enda, i verste fall har vi et trivelig hotellrom med fin utsikt og to prosecco-flasker fra taxfree i Norge til hundre kroner stykke.

Åh, så trøtt. Vi har akkurat vært ute og spist på trivelig pizzasjappe nedi høgget, hvor vi fikk ufrivillig selskap av tre skilte menn. Hun jeg reiser med er som nevnt gift, og vi skrøt på meg et ekteskap óg – takket være gullringen jeg har arvet fra mamma. Det SISTE vi trengte etter en full reisedag var selskap fra tre innpåslitne menn med havarerte ekteskap i baklomma.

God natt, superstjerner – skrives mer i morgen!

3 kommentarer

  1. Kos deg!! Alpene er magisk

  2. Elisabeth

    Det er så koselig med snø! For meg blir det aldri ordentlig jul eller nyttår uten snø.

  3. Camilla

    Oh my, så fint og julete det ser ut der! Bilde 3 ser ut som det er tatt rett ut fra en julefilm:D Hahah, måtte le ang de tre skilte mannfolka. Alternativt kan man presentere seg som et lesbisk par for å bli kvitt dem:P

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *