Nytt år – nytt land

Flybillettene til nevnte destinasjoner er sponset av KLM / jeg er ambassadør for flyselskapet

Bilder fra Koppang, Norge

Tredje året på rad – er det da jeg kan kalle det for en tradisjon? Det å rømme landet få dager før nyttårsaften? Jeg feiret på Zanzibar 2015/2016 (forbudt med fyrverkeri fordi Somalia kunne tro det var angrep, sa ryktebørsen), Cuba 2016/2017 (ingen storslått feiring og raketter fordi Castro nettopp var gått bort, ble det sagt) og om noen dager går turen til… SVEITS! Davos. Alpene. Nyttårsaften i alpene, det høres jo magisk ut, men jeg har gitt opp håpet om fyrverkeri. Gnistene klarer vi dessuten å lage på egenhånd; jeg reiser med «hun med foten» (for de som følger meg på Snapchat), det vil si soulmaten fra rekruttskolen, og hun er et fyrverkeri i seg selv.

Nyttårsaften har alltid vært oppskrytt i mine øyne. Da jeg var liten var jeg redd for rakettene, da jeg ble eldre var det alltid en evig jakt etter en bra fest som sjeldent var spesielt bra, eller jeg endte opp altfor full og husket aldri overgangen fra det ene til det andre årstallet, og de siste åra har jeg heller benyttet fridagene på tampen av året til å spre vingene mine. Jeg gleder meg til å skrape et nytt land fra kartet mitt – og til å starte det nye året litt nærmere himmelen enn jeg vanligvis er! Dere skal selvfølgelig være med.

Legg meg til på Instagram (@supermarie) og Snapchat (superbrud) – jeg er alltid mest aktiv der når jeg er på reis.

Hva skal dere på nyttårsaften?

4 kommentarer

 1. Bare ungene og meg. <3 Det har vært så mye i jula, så det skal bli deilig å roe helt ned, spille spill (mens vi spiser enda mer godteri…), og tusle en tur ut og kikke på andres raketter.
  Ungene stemte for å bestille pizza i stedet for å ha kalkun, så da slipper jeg lage mat også. Herlig 😀

 2. Åh! Jeg gleder meg til å høre/se/lese om Sveits 😀
  Nyttårsaften blir relativt rolig med kalkun, waldorfsalat, karamellpudding, spilling, to vennepar, tre unger og litt raketter. Jeg er helt enig når det gjelder nyttårsaften, det er ganske oppskrytt. Jeg har vel egentlig aldri vært på en virkelig bra nyttårsfest. En nyttårsaften tilbrakte jeg i trappa sammen med en som hadde ramla ned mens vi venta på ambulanse…

 3. Solfrid

  Har heller aldri vore særleg fan av nyttårsaften. Nokon av grunnen er sikkert at eg ikkje har hatt ein fast gjeng å feire med og då har det blitt mykje forventningar og slikt som ikkje alltid blir noko av. Mykje går i gløymeboka ganske fort óg, den eg hugsar best er to år sidan då eg låg for meg sjølv og såg på the Walking Dead fram til 12, ut og sjå på rakettar og inn igjen. Haha. Det var eigentleg ganske fint.
  I år skal eg prøve meg på din nye tradisjon, nyttår i eit anna (og nytt!) land! Australia. Håpar eg ikkje er daud av tidsforskjellar (men det er kanskje verst på veg heim? jaja). Det blir spennande!

  Kos deg i Davos 😀 (Det forbind eg med vinteridrett, ser veldig fint ut i skiløypane i alle fall ;P)

 4. Håper det blir fantastisk 😀
  Jeg har så forskjellige planer hvert år og gruer meg så voldsomt til hvert nyttår at jeg ikke har noe bra forhold til det. Men det skal vel bli greit å «feire» hjemme hos meg selv. Fint og rolig slik jeg liker dagene mine 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *