Vår fjerde minnekrukke

Noe av det fineste med denne tiden på året er tradisjonen mamma og jeg har laget oss <3 Jeg vet jeg skriver om denne like ofte som vi gjør dette, men jeg vet flere av dere liker konseptet og jeg deler det i håp om å inspirere andre til å gjøre det samme.

Fra år til år husker de fleste av oss bare de store tingene. Som bryllup, ny jobb, ny baby, sånne ting. Tanken bak minnekrukka er å ta vare på de små tingene óg. Som et morsomt sitat fra pappa, en hyggelig tur på kafé i februar, en god konsert eller en deilig følelse en hvilken som helst tirsdag.

Mamma og jeg skriver ned små og store positive minner på lapper gjennom hele året. De samles i en glasskrukke, som vi åpner – sammen med et glass vin eller to – på slutten av hvert år, og leser høyt fra. På den måten kan året vi er i ferd med å legge bak oss oppsummeres, og selv om hovedinntrykket av 2017 kanskje er at det var et tøft år, så minner lappene oss på at i regnværet var det også glimt av sol. Ganske mange, faktisk.

Nå er alle lappene for 2017 lagt i en konvolutt – sammen med de tre forrige årene – og krukka (og jeg) er klar for et nytt år. Jeg er spent på hvilke lapper dette bringer!

3 kommentarer

  1. Samboeren og jeg har bestemt oss for å innføre fra og med 2018. Det er så viktig å ta med seg alle de positive øyeblikkene – både store og små!

    1. supermarie

      Ååh så fint! Jaa det er det, og det blir en fin årsoppsummering <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *