Luke 24: vær her

God jul, dere nydelige mennesker! I år har sangen «Det er jul» fra Blåfjell, med teksten «så kom jula til oss to likevel» regjert sinnsstemningen min. I fjor var et mar(i)eritt. I år lapper vi sammen bitene og tar julen tilbake. Mamma og jeg har hatt noen fine førjulsdager, og nå er pappa her – selve kronen på verket. Mitt eneste ønske for julen i år <3

Årets siste luke er: VÆR TILSTEDE. Om du er med familien, venner, på jobb, alene; uansett hva du gjør, hvem du er med eller hvor du er? Ta vare på øyeblikket. Det føles hvert fall ekstra viktig i min lille verden, hvor jeg aldri vet hvordan dagen utvikler seg, eller hvem som kommer seg levende gjennom den, haha. Brutalt, men sant. Livet snur raskere enn du klarer å blunke – derfor er det viktig å ikke ha øynene lukket for lenge. Åpne dem, SE og vær der med de du er med.

Det skal jeg just nu <3

4 kommentarer

 1. Kjære Marie. Takk for tidenes fineste julekalender! Håper julen er snill med deg!

  1. supermarie

   Selv tusen takk! <3 Glad for at du likte den!

 2. Uten tvil den fineste adventskalenderen noen gang. Jeg håper den blir en fast tradisjon på bloggen din! Riktig god jul ♥︎

  1. supermarie

   Stor fare for det – fikk så mange fine tilbakemeldinger! Tusen takk og fortsatt god jul! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *