Luke 23: sett av tid

Firkløveret mitt fra videregående har sluttet å gi gaver til hverandre. Vi har byttet ut ting med tid, og hvert år prøver vi å få til å møtes, ta en kveld ute på byen, en middag, konsert, kino eller noe annet hyggelig – og bruker de pengene vi pleide å bruke på gaver – på noe sosialt i stedet. Det er ofte vanskelig å finne en tid hvor alle kan, med mindre man er ute i god, god tid og holder den satte datoen absolutt hellig. Sånn er det hvert fall for oss. Så i dag er mitt oppdrag til dere:

Luke 22: avtal tid med noen

Skriv eller ring de/den du ønsker å treffe på nyåret allerede i kveld, og foreslå en dato. MAKE IT HAPPEN! De 365 dagene vi straks har foran oss fylles opp så altfor fort når hverdagen er i gang og livet utfolder seg, og plutselig har enda en måned og enda et år gått uten at vi fikk det til. Så ta det nå: «hei, jeg savner trynet ditt – skal vi møtes x.januar for en kaffe/middag/øl/kino/brettspill/filmkveld?

Det skal jeg gjøre óg, i FB-gruppa til firkløveret, brb.

2 kommentarer

  1. For en nydelig julekalender du har hatt på bloggen i år. En tankevekker for oss alle <3

    1. supermarie

      <3 glad du liker den! God jul!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *