Luke 21: god natt min skatt

Sånn helt ut av det blå sender jeg av og til en god morgen eller god natt-tekstmelding til ei god venninne. Fordi de tilfeldigvis streifet mitt stille sinn, og jeg tenker det er hyggelig at de får vite om det.

Luke 21: send en nattamelding

Regler: venninne, kjæreste, familiemedlem, venn, samme det. Bare tenk på en du er glad i, skriv en hyggelig og god, gammeldags godnatt-melding (eller god morgen når du våkner) på SMS. Er det ikke en «typisk deg»-ting å gjøre/si? Gjør det på din måte. Jeg er ikke så himla romantisk av meg selv, jeg har feks aldri klart å si «glad i deg» rett ut uten å gjøre til stemmen min eller lage et humoristisk nummer ut av det, men jeg er jo glad i folk, så jeg kamuflerer kleinheten min bak teite rim eller rare måter å skrive på. Spre litt kjærlighet i natta, det varmer!

God natt?

6 kommentarer

 1. I’m in! <3

  1. supermarie

   Yay! <3

 2. Jeg er med 🙂 Det er jo så søtt og koselig.

  1. supermarie

   Jaa, sant? <3

 3. Camilla

  «Endelig» en anna person som også har problemer med å si «jeg er glad i deg». Det sitter så langt inne for meg fordi jeg føler det blir så flåsete å si til folk, og jeg merker hvordan jeg endrer toneleie feks, eller bare svarer «jaa..eee..deg og». Men samtidig så vil jeg jo mene det når jeg sier det, og ikke «bruke det opp»:P

  1. supermarie

   Haha ja, sant?! Godt å vite at det ikke bare er meg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *