Luke 19: JULEGENSER!

Genseren er sponset av KLM

JAAA, dere! I går tikket det inn verdens beste mail: KLM fant en siste julegenser på lageret i størrelse L! Etter at jeg viste frem genseren jeg fikk fra dem i julegave på Snapchat, kom en del spørsmål om hvor den kan kjøpes. Dessverre ble den revet bort med det samme (de laget bare 2000 stk), og da jeg mailet dem for å høre om jeg kunne kjøre en giveaway – sa de at det dessverre var helt tomt. Som i HELT tom, også i kulissene, ikke bare i nettbutikken – men overalt. Derfor ble jeg SÅ glad for mailen i går, da hun skrev at hun hadde funnet èn siste! Det blir en KLM-julegenser på en av dere allikevel!

Jeg har min i størrelse M, og den sitter fint (jeg er vanligvis en S/36). L er naturligvis noe større, men det gjør vel ingenting om en sånn type genser er litt stor.

Luke 19: JULEGENSER

Konkurransen foregår på Facebook – fordi det er enklere å trekke en vilkårlig vinner i kommentarfeltet der. Så gå inn på supermarie.net på Facebook, finn bildet av meg og KLM-genseren og legg igjen en kommentar, så er du med i trekningen.

OBS: kan ikke love at genseren rekker å komme frem før jul. Men i så fall har du en til neste år, hæ?

Ps. Jeg har stengt kommentarfeltet på dette innlegget, bare for at ingen skal misforstå og delta her i stedet 🙂

Lykke til!