Luke 14: gjør noe du aldri har gjort før

«Klarer du å skrelle klementinen så skallet er i èn hel del?»
«Hm. Det har jeg ikke gjort før, challenge accepted!»

KLARTE DET! Ikke at dèt er så sensasjonelt, men det ga meg inspirasjon til dagens luke: å gjøre noe man aldri har gjort før. Jeg er relativt fanget av vaner og rutiner selv, og gjør sjeldent noe helt nytt sånn ut av det blå. Det eneste konkrete eksempelet jeg kommer på er da en mentaltrener «tvang» meg til å sende mail til en av mine store forbilder, Sidsel Wold, og be henne om et møte. Jeg gjorde det, og hun ville gjerne møtes. Eller da «gjør noe nytt med håret ditt» var et av punktene på Day Zero-prosjektlista mi, og jeg endte opp med sidecut. VÆR LITT GÆÆRN du òg!

Luke 14: gjør noe du aldri har gjort før

Regler: ingenting er for stort eller for lite. Aldri gått uten sminke på butikken før? Do it. Aldri prøvd yoga? Finn en video på Youtube og prøv. Aldri reist alene? Bestill deg en helgetur til en fremmed by. Aldri dratt på kino alene? Prøv det. Hva enn det er du aldri har gjort før – gjør det!

Hva skal du gjøre/har gjort? 

6 kommentarer

 1. Jeg har bestilt meg hvitevarer i dag! Det har jeg aldri gjort før. Føles veldig rart og voksent.

  1. supermarie

   VOKSENPOENG!

 2. Utrolig kul adventskalender! Jeg skal innrømme at jeg ikke gjør alt, men det inspirerer til en annen tankegang enn den materalistiske tankegangen nå i disse juletider.

  1. supermarie

   Nå ble jeg glad! <3 Tusen takk!

 3. jeg dro på yoga! haha herregud! 🙂
  Takk for tips!

  1. supermarie

   Haha, så kult! Likte du det? 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *