Julekalender

I morgen er det første desember allerede. Trettién kjappe dager igjen av tjuesøtten, hvor fort gikk ikke dét? Jeg syns desember er en magisk måned, litt ekstra fordi mamma skjemmer meg bort med pakkekalender år etter år, jeg gruer meg til den dagen hun sier stopp (jeg tror hun har prøvd å si det allerede, «er det fortsatt nødvendig med pakkekalender, Marie?» «ER JEG FORTSATT BARNET DITT, MAMMA?» Umulig å kontre den, jeg veit).

Uansett – i år tenkte jeg å lage en annerledes julekalender på bloggen – ikke at jeg noensinne har hatt en kalender for dere før, men i år skal jeg ha det – og den blir annerledes. Dere får ingenting av meg, annet enn ord og små oppdrag dere kan velge å gjøre – eller ikke. Men jeg håper dere gjør dem. Så kan verden bli et litt mer magisk sted å være i desember.

Gleder meg!

KLARE?

16 kommentarer

 1. Camilla

  Det høres ut som en fin julekalender, gleder meg til å følge med:D

  1. supermarie

   Hurra! Håper du liker den!

 2. Så kult, jeg gleder meg til å se hva du har funnet på!

 3. Klar! 😀 Gleder meg til å følge med.

  1. supermarie

   Woho! <3

 4. Solfrid

  KLAR!
  Og spent 😀

  1. supermarie

   Hurra! <3

 5. Oi, så spennende 🙂 Haha, så heldig som fortsatt får pakkekalender!

 6. Jeg er så klar! Håper du vil titte innom min da, jeg gir noe hehe, men bare fine og nyttige greier 🙂

  1. supermarie

   Så bra! Ååh, selvsagt <3

 7. Selvfølgelig skal jeg følge julekalenderen din!!! Gleder meg!

  1. supermarie

   Jippi! Håper den ikke skuffer, haha!

 8. Ja!

  1. supermarie

   YES! <3

 9. Kristin

  Superklar!

  1. supermarie

   Hurra! Første luke ute!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *