Stua – tre faser

Inneholder sponsa bilder fra Desenio

Sjekk utviklinga, a. Et sted mellom de to nederste bildene der økte Pinterest-bruken min drastisk, haha. Men det er det som er så fint med inspirasjon; du tar noe du synes ser ÅSÅM ut, og gjør det til ditt eget. Litt Pinterest, mest meg!

Tanker (eller rettferdiggjøringer om du vil – for noen ganger tenker jeg at det HADDE vært kjekt med et større bord og en mer gjestfri sofa, men bare noen ganger for aller mest er det bare meg, og jeg trenger ikke mer og nå er parantesen så lang at jeg må skrive overskriften til avsnittet på nytt;) TANKER:

Bokhyller. Trenger ikke forklares, bøkene kunne ikke stå stablet på gulvet for all fremtid. Ekstra fint å tenke på;  bokhyllena til venstre er «sponset» av Marita, Beate og Solveig – tre nydelige hverdagsengler som vippset meg penger hver for seg og helt ut av det blå, de månedene jeg jobbet uten lønn. Jeg får lyst til å grine av glede bare jeg tenker på det, haha. For en gjeng å ha på slep!

Jo større bord, jo mer plass til å rote, så det ble et lite og rundt i stedet. Et gullfunn i en interiørbutikk på Sellebakk i Fredrikstad, som jeg aldri husker navnet på, jeg så det tilfeldigvis og klarte ikke glemme det dagene derpå, så jeg måtte bare ha det. Det brune var en skatt jeg fant på Finn, som jeg bar hjem sammen med venninna mi, hæsjtægg livet uten bil.

Holder med en treseter, tenkte jeg, har sjeldent mer enn èn på besøk av gangen, og nå har jeg kjøpt en stol (viser dere senere) sånn at intimgrensa ikke sprenges, jeg liker ikke å sitte oppå folk når vi skal føre en samtale. Med mindre «folk» = Fredrik Solvang, neidajoda. Sofaen er kjøpt på Sofacompany. Bildene i blått er fortsatt sponset av Desenio.

Nå er stua mi snart komplett, jeg mangler bare et konsollbord jeg ikke vet hvordan skal se ut enda. Jeg vet det når jeg ser den, tenker jeg. Jeg syns det er fint det jeg har, men nå som sofaen ble liten og nett og rund i kantene føler jeg det hvite med betongplate plutselig ble så hardt. Den evige økonomisk onde sirkelen; bytter du ut én ting, forplanter det seg til «alt». Men én ting og én lønning av gangen!

Hva syns dere?

7 kommentarer

 1. Den blei veldig kul! Og fikk litt meir sjel med de sofaen og bordet 😀

 2. Så sykt fint det ble, elsker fargen på sofaen! Pinterest er så digg å ha til inspirasjon, brukte det sykt mye i fjor da jeg innredet hybelen min, men det ble kanskje litt for mye da venner som kom på besøk sa «åh, dette er et skikkelig Pinterest-rom!» Haha. Det var positivt ment, da.

  1. supermarie

   Tusen takk! Elsker den selv! Haha, ja, ingenting negativt med Pinterest – det ER så mange fine hjem der!

 3. Camilla

  Så fint det har blitt, liker at du har blått og ikke svart:D

  1. supermarie

   TAKK! Ja svart blir for hardt for meg, hehe

 4. Solfrid

  Diggar det! Den sofaen er så utruleg fin og blåfarga er perfekt blåfarge!

  1. supermarie

   Tusen takk! Enig! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *