Du ska få en dag i mårå

Jeg ser ned på arket, det har stått blankt i snart ett år. Jeg tegner noen forsiktige linjer i lystige farger, en blomst, en stjerne, men spissen på fargestiften knekker helt ut av det blå, og linjene sklir ut og arket blir ikke sånn jeg hadde forestilt for meg at det skulle bli. Et helhjerta forsøk ble til halvferdige linjer, og arket har krøllet seg i anstrengelsen og jeg vet ikke om jeg klarer å rette det ut igjen.

Hent deg et nytt ark?

Bunken er tom, skjønner du. Jeg må få tak i en blyantspisser og tegne videre på et krøllete ark, men jeg vet ikke hvor jeg finner en spisser, og ingen tegning har noen gang blitt fin på et ark som ikke er slett, det ser kastet ut. Som om noen ga opp, krøllet det sammen, men så ombestemte seg og plukket det opp fra søpla igjen for å gi det en ny sjanse. Som om ingenting har skjedd, men alt har skjedd og det går ikke an å rette det ut igjen. Kunne prøvd med et strykejern, men det ville bare tatt fyr.

Jeg snur arket så de halvferdige linjene forsvinner, og arket er fortsatt krøllete men det er hvert fall blankt på denne siden.

Jeg prøver igjen.

2 kommentarer

    1. supermarie

      <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *