Jeg bor midt i en uslepen diamant

MEN SE, DA! Jeg blir så glad av den byen her. Er det ikke fint?! I dag var jeg turist i nabolaget, og utforsket Møllebyen og Verket, som for tiden er en eneste stor byggeplass – det kommer til å bli SÅ nydelig der når leilighetene og livet begynner å blomstre. Jeg er så fornøyd med timingen, at jeg kom hit like før ting begynte å skje, og det at de graver her og bygger der gjør meg bare glad – jeg føler jeg bor midt i en uslepen diamant, som slipes i skrivende stund. Innen 2024 skal togturen inn til Oslo være nede på 27 minutter, legenden Thon snuser på mulighetene i byen her, for både leiligheter og næringsliv, og Moss kommer til å ta av om noen år, I kid you not. Da er den lille rønna mi fra 80-tallet verdt sikkert en million mer enn jeg kjøpte den for. Beste sparegrisen jeg noen gang har kjøpt.

Etter en times vandring på måfå ble jeg bedt på kaffe og vafler hos venninna mi oppi høgget, og søndagen kunne ikke blitt noe særlig bedre. Resten av kvelden skal jeg sette opp årets siste foredrag; min historie med dickpics på femten minutter. Forventer stående applaus. HEHE, tog du an?

Prekæs!

4 kommentarer

 1. Moss kan jammen meg være litt fin også 🙂 Tror min absolutte favoritt-bydel er Møllebyen. Drømmer om en dag å kunne eie leilighet der. Høyda er jo også veldig spennende, der skjer det jo MASSE om dagen. Nei, nå fikk du meg til å savne byen litt! Ser den heldigvis til jul. Hilsen utflytta mossing

  1. supermarie

   Jaa, jeg trives SÅ godt! Enig – Møllebyen er fantastisk. Ja, blir spennende å se hva det ender opp som på Høyda! LITT langt unna for meg uten bil, men jeg har veldigvis venninner, haha.

 2. Camilla

  Hahahaha, «stående applaus», elsker ordspill!
  Tok meg selv i å lure på når du skulle skrive at du også leser til eksamen i disse tider, men så kom jeg på at du er ferdig med sånt haha:P

  1. supermarie

   Haha! Ja, nesten så jeg savner å klage på skippertak og studiestress.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *