Går det bra eller

God aften! Endelig helg, uten en eneste plan. Jeg har med hånden på hjertet kastet bort brukt hele dagen på å se på Kimmels Mean Tweets på Youtube, og eier ikke snev av dårlig samvittighet for alle timene jeg aldri får igjen. Jeg trengte en sånn lørdag!

I går kom jeg hjem fra København, vært på avdelingssamling med gjengen min igjen. Jeg trives så godt på jobb og er så fornøyd med kollegaene mine at jeg allerede går rundt og gruer meg til noen av de går av med pensjon eller eventuelt bytter jobb, haha. De er så braaa, og forandringer er noe av det verste jeg vet i livet, hadde det vært opp til meg hadde jeg fortsatt hatt en Nokia 3310, liksom – men med den jobben jeg har blir det litt upraktisk, jeg ser den. Apropos jobb, jeg har vært gjest på podcasten Den store kundereisen, hvor jeg snakker om Snapchat for bedrift. Søk den opp på iTunes hvis du vil høre, eventuelt trykk her.

Ellers lurer jeg på hva kroppen min driver med for tiden, på onsdag kom århundrets kink tilbake (den som låste meg fullstendig fast til sengen i sommer), og stemmen min har vært fraværende hver morgen og kveld fire døgn på rad. Det blir spennende å se om den fungerer på mandag, da skal jeg nemlig på podiet igjen – denne gangen skal jeg snakke om en annen side av Snapchat; dickpics, foran hundrvis av elever på videregående skoler. Det blir spennende! (Har lært at jeg må slutte å si at jeg gruer meg – sier jeg SPENNENDE lurer jeg kroppen til å tenke mer positivt). Jeg tenkte jeg skulle ta med den lappen jeg fikk tilsendt sammen med alt pålegget denne uken, for å vise ungdommen at støtten der ute er større enn hetsen når man fronter en sånn sak. Det er helt greit å si tydelig ifra når man blir utsatt for visuelle overgrep – heiaropene er høyere enn protestene, og det er på ingen måte guttene mot jentene i denne saken – det OSS mot idiotene.

Nå skal jeg fikse mat og se på en film eller noe. Håper dere har en fin lørdag, superhær!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *