Hvem ER du?

I dag fant jeg en hentelapp i bunnen av postkassa. Uten avsender. Men, HÆ? Jeg har jo ikke bestilt noe? Har jeg? Tenkte så hardt der jeg stod, før jeg løp inn, kastet i meg middagen, og løp ut igjen.

Gikk i fortfilm bort til postkontoret.

Leverte lappen i disken, fikk den esken her i retur. Skjønte fortsatt ikke noe som helst, utenpå esken var det en tegning av en lyspære. Men det gikk ikke på noen som helst måte opp noe lys for meg.

Så jeg stoppet etter fem meter, og rev opp teipen, klarte ikke vente. Ultranysgjerrig. Og så ser jeg det her:

Jeg glemte helt at jeg stod ute blant folk, jeg ble bare stående og glise og lure på hvem i ALL VERDEN som hadde gitt meg et helt års forbruk av pålegg. Og så fant jeg en lapp, og gliset ble til en hysterisk latter jeg fort måtte kvele, for jeg stod jo fortsatt ute blant folk, midt på kjøpesenteret:

Hvem ENN du er, KP. Tusen milliarder takk! Jeg hikster og ler fremdeles, to timer etter at jeg hentet pakka. Tenk at det finnes sånne mennesker der ute, jeg har ikke ord. Hahaha! Jeg ble så latterlig glad, det er RETT før jeg takker dickpic-avsenderne også, som indirekte har skyld i at jeg fikk denne esken.

Mennesker som KP gir meg troen på det motsatte kjønn tilbake. Takk, takk, takk.

Jeg har tiltrukket meg verdens feteste mennesker, det jeg ha gjort. Kan ikke huske å ha sett en annen blogger motta lim fordi favorittskoene ble ødelagt, en gullsprayet penn fordi jeg ikke vant den offisielle Årets Gullpenn-tittelen på Vixen Blog Awards tidligere i år, sudoku fordi en leser fikk med seg at jeg elsket å løse det, penger via Vipps de månedene jeg jobbet uten lønn, en matboks fordi jeg fikk kjeft for plastposeforbruket mitt via Snapchat, og nå en hel eske med minipålegg – fordi han åpenbart har sett at det er det det går i.

I tillegg til alle dere kjente og ukjente som den siste uka har kommet bort til meg i det virkelige liv og fortalt meg at dere koser dere så fælt med det jeg skriver og formidler via snap.

Jeg er så forbanna heldig – og evig takknemlig. HerreGUD! Ord er ikke nok for å beskrive følelsen jeg har i skrivende stund, hahaha. Prisen for Årets følgere går til dere. TAKK!

21 kommentarer

 1. Solfrid

  Så utruleg fantastisk!! FOLK <3

  1. supermarie

   Jaaa <3 <3

 2. Hysterisk morsomt!! Hahaha

  1. supermarie

   Hahah, JEG VEIT! Elsker det!

 3. Så fantastisk gjerning. Håper du finner ham 😀

  1. supermarie

   Jaa! <3 Håper jeg også, da skal jeg fri.

 4. 😀

 5. Camilla

  Hahahaha, må le:D Så snilt gjort!
  Så deg på morgentoget forrige uke, men du sov(som du pleier å skrive at du gjør haha), og så turte jeg ikke gå bort idet du gikk av toget og var på vei til jobben:P Kanskje neste gang:)

  1. supermarie

   Ja, helt nydelig! Åh, jeg elsker å sovne offentlig – jeg er så søt med kjeften på vidt gap 🙂 Hahaha. Jaa, si hei neste gang! <3

 6. Noe så herlig da! Du fortjener alt du får Marie, du er min favorittblogger uten sidestykke!

  1. supermarie

   JEG VEIT! Neimen, å. Tusen takk! <3 <3 <3

 7. Den perfekte gave til damen som skyver pålegget bortover skiva med fortenna! Tenk for et magert matbudsjett dere kunne fått! 😀

  1. supermarie

   Hahaha, ja! Bra match!

 8. Altså, hallo!! Jeg kom hjem fra byen nå (på en tirsdag, jeg vet) og ser diverse snapstories, og så ser jeg det her! Faen så nydelig!!
  Du fortjener det så sykt, du er en inspirasjon i hverdagen!

  Dere to har gitt meg troen tilbake, på menneskeheten, that is.

  Og i forhold til den kvelden jeg har hatt, så er avsender og mottaker nydelige folk!

  😉

  1. supermarie

   Hahah! TUSEN TAKK! Spenstig bruk av i forhold til – jeg likære :)) Håper formen er fin i dag!

 9. Dette er PRISLØST <3 Og pålegget der holder jo sikkert et år sånn som du holder på 😀

  1. supermarie

   Det er faktisk episk, jeg lo helt til jeg sovnet i går kveld. For en fantastisk overraskelse! Og ja – dette blir lunsj ut 2018, MINST!

 10. Si i fra om du skulle trenge mer! Skikkelig misunnelig på han som gjorde dette, rett og slett for at han er genial! Har mitt eget kjøleskap fullt og spiser nesten ikke brødskive.. #varerhelelivet

  Smiler godt for meg selv, elsker gaver med mening! Ikke bare gi for å gi. Så lite, så verdsatt!

  1. supermarie

   Haha, åh <3 Ja, dette var virkelig midt i blinken – det er da det går opp for meg hvor godt dere kjenner meg og at det jeg legger ut i sosiale medier på en eller annen måte settes pris på av noen. BLIR SÅ GLAD!

 11. Haha koko loco! Dette er så gøy 😀

 12. Vel fortjent, Supermarie! Du er RÅ. Klem fra trofast følger som ikke kommenterer så ofte, men digger det du gjør!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *